b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Mintha olvasták volna Madridban.

Rengetegen elolvastátok a Real Madridról szóló cikkünket, amelyben lényegében kiveséztük, hogy mi is okozhatja a királyi gárda “hanyatlását”. Mi történt Ronaldo és Benzema duóval, hogy képtelenek gólokat rúgni és mik okozhatják a gyenge mérkőzéseket a csapat számára.

nintchdbpict000368412673.jpg
Tegnap volt ok az örömre Madridban! Cristiano Ronaldo és Benzema is duplázott a végeredmény pedig magáért beszél!

Összességében Cristiano Ronaldo és a csapat felfogásában találtuk meg a legfőbb probléma okozóját és ezt mintha olvasták volna a blancók, hiszen tegnap egy teljesen más felfogást és mentalitást vittek a gyepre és zúghatott a Hala Madrid és a Vamoos Ronaldoék és a Real Madrid szurkolók szájából. Ahogy előző cikkben is leírtam, mint cikk írója óriási Real szurkoló vagyok és kivétel nélkül figyelemmel kísérem a klub történéseit. Amit tegnap láttam végre a régi Real Madrid formát mutatta, akik nem ismertek sem istent, sem embert és minden ziccert kihasználva diadalmaskodni tudtak az APOEL otthonában.

A mérkőzésen Modric kezdte el a gólgyártást, méghozzá a 23. percben talált be az APOEL kapujába. Majd Benzema hosszú idő után végre megzörgette a hálót a 39. percben, aztán jött az a bizonyos Real “henger” 41. percben Nacho, majd a 46. percben ismét a sokak által kritizált és leírt Benzema talált be az APOEL hálójába!

A félidő végén így a csapatok 4-0-s madridi vezetéssel vonultak az öltözőbe. A második félidőben sem maradt el a gólszerzés és Cristiano Ronaldo is megtörte a gólcsendet! 49. és 54. percben duplázott a portugál sztár és ezzel beállította a mérkőzés végeredményét, amely 6-0-s Real Madrid győzelemmel zárult.

A mérkőzés összefoglalója (Meghatározó jelenetei és a gólok):

Összességében, mint Real Madrid szurkoló, bízom benne, hogy végre visszatér a kedv és a motiváltság a csapatba! Ezzel a hat góllal megszakadhat ez a rossz sorozat Benzema és Ronaldo számára is. Ami pozitívum, hogy a mérkőzésen már nem Cristiano Ronaldo-ra volt építve a játék, hanem lekerült róla az a bizonyos teher. Szabad utat kapott és szinte a mérkőzés elejétől már veszélyeztetett és hihetetlen pontos passzaival segítette a csapat játékát. Gólpasszt is adott, illetve kivette méltó részét a sikerből ezzel a két találattal is. Remélhetőleg elindul a csapat fölfelé a lejtőn, innentől lehet készülni az EL CLASSICÓRA, ami közel egy hónap múlva kerül megrendezésre. Addig természetesen sok víz lefolyik még a Dunán. De ez a tegnapi győzelem visszahozhatja a kedvet a csapat berkein belül és várhatóan kamatozni fog a továbbiakban ez a siker!

0
%d bloggers like this: