b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Mindig csak okosan!

Ahogy láthattátok ma még nem jelentkeztünk, ennek az oka a mai nap kiszámíthatatlansága. Egyrészről hétfő van, másrészről a mai kínálat egyáltalán nem egyszerű. Sok a kiszámíthatatlan mérkőzés, illetve rengeteg mérkőzésről még most sem találtunk pontos információkat (hiányzók, utazókeret stb.). Így ilyenkor, mint az okos sportfogadással foglalkozó emberek, néha pihenőt kell fújni és tisztán gondolkodni. Hiszen nem játékpénzzel fogadunk és nem szórakozás ez számunkra! Rengeteg munka, idő és elemzést fektetünk bele a tippadásunkba. Ez a hármas hozhatja meg a várt profitot, amelyre minden sportfogadó számít és vágyik.

Tehát a mai nap nincs tippmegosztásunk, ezt már reggel közöltük az előfizetőinkkel és most nyilvánosan is megtesszük ezt.

Holnaptól viszont teljes erőbedobással készülünk, hiszen remek kínálatunk lesz és elkezdődik az első napja a tíz napos sorozatunknak! Addig is az oldalon frissülő cikkekkel készülünk, hiszen minden hétfőn összefoglalókat, illetve heti eseményeket osztunk meg veletek!

Holnap kezdünk!

0
%d bloggers like this: