b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Micsoda hetünk volt! Ismét nyereséggel zártak szolgáltatásaink!

Az előző héten kiváló eredményeket alakítottak ki az ajánlásaink és a prémium szolgáltatásunk keretein belül 17 elemzésből 11 alkalommal zártunk nyereséggel! Az újonnan induló “gold” szolgáltatásunk, ami külön bet365 fiókkal rendelkező felhasználóknak alakítottunk ki pár nap alatt már +12.388 egységnyi profitot eredményezett!

Íme az előző heti nyertes elemzéseink és ajánlásaink:

Az utóbbi öt napban rendre sikerült profittal zárnunk és a prémium szolgáltatásaink az előző hét folyamán összességében +19.588 egységnyi profitot eredményeztek! 

Legyen Ön is előfizetőnk!

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. Ennek köszönhetően eredményeink a hazai versenypiacon igencsak kimagaslónak mondhatóak és mivel a korrektség nálunk alapelvnek számít, így a megosztott elemzéseinket, illetve statisztikai ajánlásainkat nap, mint nap rögzítjük, hogy Ön is meggyőződhessen a szolgáltatásunk sikerességéről!

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: