Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Mi az a value bet?!

Egy rövid, de annál velősebb cikkel készültünk, amelyben a value bet fogalmát boncolgatjuk.

Sokan nincsenek tisztában ennek a kifejezésnek a fogalmával, pedig nem olyan nehéz megérteni a value betet. Azokat a fogadásokat hívjuk így, amelyek esetében a megtett tippünk valószínűsége nagyobb, mint a fogadóiroda által kínálat szorzó esélye. Egyszerűen fogalmazva, amikor érték van a fogadásodban, az-az nagyobb eséllyel jöhet a tipped, mint amit a bukméker szorzói sejtetnek. Ez persze nem azt jelenti, hogy az esemény biztosan be fog jönni, hiszen ennél a sportfogadás és bármelyik sport sokkal bonyolultabb. Viszont hosszútávon mindenképp fontosak az ilyen fogadások, hiszen ez egyfajta előnyt jelent a bukikkal szemben.

Hol találhatod meg ezeket a value beteket?!
Ami biztos, hogy a kiemelt ligák és abban szereplő mérkőzéseken nagyon nehéz megtalálni ezeket az értékeket, ugyanis ezeket a sorozatokat övezi a legnagyobb figyelem és az oddsmesterek is ezekhez a sorozatokhoz értenek a legjobban. Döntő többségben a kisebb bajnokságokban kell keresgetni. Pl. hazai bajnokságok NBI, NBII, NBIII, vagy épp Magyar Kupa. Ezen sorozatok esetében jóval egyszerűbb megtalálni a rést a pajzson és hamarabb lecsaphatsz a value betre.

Itt is fontos a türelem!
Nagyon oda kell figyelni arra, hogy az eseményed körül milyen változások történnek. Türelmesnek kell lenni és gyorsnak, hogyha olyan változást látsz, amely számodra kedvező lehet, akkor arra fogadj. Lesznek olyan esetek, amikor te vagy gyors, de lesznek olyan példák is, hogy lekésel az általad kiszemelt szorzóról/határról. Ilyenkor a legjobb, hogyha elengeded az adott fogadást, vagy épp élőben követve megpróbálsz az általad kiválasztott tippre és szorzóra, ami addigra szétesett fogadni.

Összességében tehát a value bet óriási figyelmet, türelmet és tapasztalatot igényel. Szükség van arra, hogy ismerjük az adott sportágat, a favorizált csapatot és az együttessel kapcsolatos minden információt. Fel kell tudni ismerni, hogy mikor jött el az ideje a fogadásnak, mikor van abban érték és lehetőség. Ezeket felismerni nem egyszerű és hosszú időbe telik ennek a megtanulása, de hosszútávon remekül elsajátítható.  

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: