b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Mi a véleményetek az elmúlt napokról?

Igazából sokan nem erre számítottak, köztük mi sem. Bár motoszkált bennünk egy furcsa érzés, hiszen remek mérkőzések kerültek megrendezésre az elmúlt pár napban, akár hétben, viszont nagy százalékban egy szóval lehetne jellemezni ezeket a találkozókat..

KATASZTRÓFA!

Igen, egy szó, mint száz. Nem kell messzire menni. Kezdjük egyből a tegnapi nappal, ahol az Olasz válogatott nagy meglepetésre nem tudott gólt sem szerezni hazai pályán. Ezzel 1958 után ismét nem került ki a világbajnokságra az azurkék csapat. Ráadásul, ha ez nem lenne elég, sokak bánatára Buffon bejelentette a válogatottságból való visszavonulását, amely egy roppantul hosszú és sikeres korszak lezárását jelenti a kiváló és óriási rutinnal rendelkező kapus életében.  Ezzel a hihetetlen 0-0-s döntetlennel, ez a tegnapi mérkőzés egy igazi tippmix gyilkos találkozónak számított, hiszen sokan az olasz továbbjutásra, illetve a hazai győzelemre tették le a voksukat.

buffon900_960px.jpg
Könnyek közt jelentette be visszavonulását az olasz válogatottól Buffon.

De mennyünk is tovább és nem is kell sokat ugranunk, hiszen 11.12.-én (vasárnap), két világbajnoki pótselejtező került megrendezésre. Ahol Svájc fogadta Észak-Írország legjobbjait, illetve Görögország – Horvátország találkozó volt a másik később kezdődő mérkőzés. Összességében nem történt nagy meglepetés, hiszen a két jóval erősebb fél jutott tovább (Svájc/Horvátország), viszont mindkét csapat gól nélküli döntetlennel zárt, ami azért valljuk be nem számít szokásos pótselejtező eredménynek. Így ez a két mérkőzés igen nagy meglepetésre hajazott és valószínűleg ezekre az eredményekre nem sok tipp érkezett aznap.

34EC48C300000578-3625621-image-a-67_1465081084900.jpg
Megfelelt a döntetlen is a vendég horvátoknak.

Szombaton sem kellett messzire menni a meglepetésekért és ismételten a vb pótselejtezőn van a sor, ahol ugyanis igaz egy döntetlen “szagú” mérkőzésre hajaztak az előzetes statisztikák, viszont nem egy gól nélküli és egy igen izgalmas mérkőzésre számíthattunk. Már csak azért is, mert a dán csapat elkapta a végén azt a bizonyos “fonalat” és ontották magukból Eriksenék a gólokat. Viszont hazai közönség és egy gyengébb Ír csapat ellen nem ment nekik és kihagyták a ziccereket. Így a mérkőzés egy góltalan döntetlennel zárult, amelyet ismét felírhatunk a cetlinkre, hiszen valljuk be, legalább két gólra hajazott a statisztikák alapján ez a találkozó is. De nem állhatunk itt meg, hiszen volt több érdekes meccs is aznap. Ilyen példának okáért a Bradford veresége hazai pályán. A hazai győzelem 1,40-1,50-s érték közt lehetett megfogni, viszont a találkozón a vendég Plymouth nevetett, hiszen egy 35. percben szerzett gólnak és a remek védekezésnek köszönhetően behúzták a győzelmet és aki bátor volt az 6,50-s oddsért húzhatta be ezt a győzelmet.

christian-eriksen-denmark_h6a4f4upeias18nb2u4twhvyz.jpg
Eriksenéknek megvan az okuk az aggodalomra. Hazai pályán 0-0-s eredmény nagyon gyenge teljesítményre vall.

Ezt megelőzően pedig elérkeztünk november 10. napjához, amelyen ismét nem volt hiány meglepetésekben és rengeteg sportfogadó bukott ezeknek az eredményeknek köszönhetően. Ott volt a Svédország – Olaszország első fordulója, ahol 1-0-s hazai siker született, szinte senki sem gondolta, inkább döntetlen/vendégre hajazott a találkozó, de sokan a gólváltást, mint opciót húzták be a találkozón, viszont az azurkék csapat Svédországban is tartozott a gólokkal! E mellett még a barátságos mérkőzéseken történt pár igen furcsa eredmény. Ilyen például az angol-német derbi amely 0-0-s végeredménnyel zárult. A két fél közel három évtizede nem játszott egymással góltalan mérkőzést, erre sajnos most került példa, amely ismételten rengeteg szelvényt tett “sírba”, de ilyen volt a belga-mexikó mérkőzés is. Ahol 3-3-s végeredmény született és hiába vezetett a belga csapat, a vendég “don diegok” végig húzták és tolták a támadásokat, amelyek végül eredményesen zárultak.

97180a184967fe34a69fd0381059f988b95b4aaa4ad0c6df19e1837ef6b4030e.jpg
Svédek nyertek hazai pályán 1-0-ra. A többit pedig már tudjuk és maga a történelem a svéd labdarúgásban! Esélytelenként kijutottak a világbajnokságra!

Zárásként pedig jöjjön az a bizonyos csütörtöki nap. Amely ismételten egy “fekete” nap a magyar futballtörténelemben, hiszen kikaptunk Luxemburg csapatától 2-1-re. Amely valljuk be nagy meglepetésnek számít. Hiába beszélünk félre, egyértelműen nyerni kellett volna egy jóval gyengébb csapat ellen, viszont a srácok szív és lélektelenül léptek most is a pályára. Nincsenek vezéregyéniségeink és nincsenek meghatározó játékosaink sajnos. Igazán nem szeretnénk már beszélni erről a találkozóról. Mi biztatjuk a fiúkat és bízunk bennük, de ezt így sajnos nem lehet. Megemelhetjük a képzeletbeli kalapunkat a hazai csapatnak..

dzsudzsak_magyarorszag_valogatott_himnusz_.jpeg
Sajnos ismét egy fekete nap a labdarúgásunk történelmében. Jelenleg a magyar labdarúgás legmélyebb pontján tartunk, de bízunk benne, hogy egyszer véget ér ez a rossz sorozat! Hajrá fiúk!

Így rövid távlatban a “legbiztosabbnak” és legjobban kinéző tippeket szedtük ki nektek, amelyek láthatóan végig meglepetés eredményekkel zárultak. Egy szó, mint száz az elmúlt időszak a meglepetéseké volt, sok góltalan mérkőzés és statisztikával szembe menő eredmények születtek. Így igazán egy mondattal lehetne jellemezni a “vb kényszerpihenőt” és ezzel zárnánk a rövid írásunkat.

“Az a személy nyerte a legnagyobb összeget az elmúlt időszakban, aki kihagyta ezeket a meglepetésekkel tarkított napokat!”

0
%d bloggers like this: