Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Mennyi idő alatt lehetsz sikeres sportfogadó?

A megélhetek-e sportfogadásból kérdés után, amit már az előző cikkünkben megválaszoltunk, a következő kérdésed az lehet, hogy mennyi idő alatt lehetsz sikeres sportfogadó?!

Nem akarunk vágyálmokat kialakítani számodra.. Ahhoz hogy sikeres legyél a sportfogadás keretein belül rengeteg idő és tapasztalat kell. Ennek megfelelően a legfontosabb talán az, hogy gondolkodj hosszútávon. Ezzel a kijelentéssel már többször találkozhattál a leírásainkban és ez nem a véletlen műve. Valóban a legfontosabb az, hogy hosszútávú céljaid legyenek! 

A fenti kérdésre a válasz pedig az, hogy legalább egy év kell hozzá, ha megfelelő tudás van a birtokodban. 

 

Amennyiben nem a saját tippjeidre támaszkodsz, úgy a siker hamarabb elérkezhet, de természetesen bármelyik szolgáltatás esetében előfordulhat egy rosszabb széria, amely után akár negatív tapasztalataid is lehetnek. Alapvetően elmondható az, hogy ha ránk bízod magad és a mi ajánlásainkra hagyatkozol, akkor jóval rövidebb idő alatt elmondhatod azt magadról, hogy te sikeres vagy a sportfogadás berkein belül. A legtöbb szolgáltatásunk rövid-, illetve hosszútávon képes profitot realizálni, de döntő többségben 6-9 hónap távlatára tudjuk azt mondani, hogy sikeres sportfogadó válhat belőled!

Úgyhogy a válaszunk az, hogy ha ránk támaszkodsz akkor átlagosan 6-9 hónap lehet az az időszak, amely után elmondhatod magadról, hogy te is sikeres vagy a sportfogadásban. Ha pedig saját kútfőből fogadsz nap, mint nap, akkor általánosságban legalább egy év szükséges ahhoz, hogy ezt a kijelentést megtehesd. 

Persze nem ennyire egyszerű a képlet, mert ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor mindenki a sportfogadással foglalkozna. Temérdek ember esik bele abba a hibába, hogy rosszul osztja fel a tőkéjét, nem képes elviselni a negatív szériákat, rossz stratégiát alkalmaz és ezáltal olyan mértékű veszteségeket alakít ki, amelyek után egyértelműen deficites, egyben sikertelen sportfogadó lesz. Ennek ismeretében mindenképp érdemes elsajátítani egy számodra megfelelő fogadási stratégiát és egy kiválóan alkalmazható bankroll menedzsmentet. 

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: