b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MEGVAN!!!!

Rengeteg izgalom és bosszankodás után, végül csak sikerült behúzni a mai napot és a kellő tétemelésnek köszönhetően nyereséggel zártuk a két napos megosztásunkat. Mivel kisebb profitot sikerült kialakítani, ezért a hónapban még lesz egy ilyen nyílt napunk!

Szeretnénk a továbbiakban is elnyerni minden egyes követőnk bizalmát. Ma összesen öt tippet hoztunk nektek három szelvényen és az öröm mellett egy kicsit bosszankodhatunk. Hiszen az Atalanta képtelen volt hazai pályán gólt szerezni. Nézzük is meg, hogy miért került a gólváltásra a választásunk ezen az olasz mérkőzésen.

Névtelen.png
Felirat megadása

Lássuk a mai napunkat és a hétvégénk összefoglalását is!

Részletezz és nyerj csomag:

Lyon – Paris SG (2-1)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,80

Tét:15 egység

Single csomag:

Schalke – Hannover (1-1)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,75

Tét:15 egység

Nagy szorzós csomag:

Atalanta – Napoli (0-1)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
⚽Nice – St-Etienne (1-0)
Tipp:Nice (1X2)
⚽Heracles – PSV (1-2)
Tipp:Vendég és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt)
odds:6,85

Tét:10 egység

Ma tehát 40 egység került kockáztatásra és 53,25 egységet sikerült ma összehoznunk! Így a mai profitunk +13,25 egység. Összességében pedig a tegnapival összerakva +1,25 egységgel sikerült zárni. Most lehetne hozzátenni, hogy mi lett volna, ha az Atalanta gólt lő úgy ahogyan ezt eddig is tette hazai pályán, vagy tegnap a francia másodosztályú mérkőzésen nincs az a piros. De felesleges keresgetni a kifogásokat. Megvannak mindig ezek a befolyásoló tényezők, úgy ahogy ma visszaadta a sors a tegnapi napunk veszteségét. Kár az Atalanta góltalanságért, igazán nagyot szólhatott volna a mai..

Gratulálunk mindenkinek aki velünk tartott és ne feledjétek még a héten egyszer tartunk egy ilyen nyílt napot, amikor megosztjuk minden tippünket!

Szép estét kívánunk mindenkinek!

0
%d bloggers like this: