Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Megvan a vb-tippversenyünk győztese! Gratulálunk!

Tegnap Argentína győzelmével lezárult a 2022-es labdarúgó-világbajnokság és ennek köszönhetően a vb-tippjátékunk is a végéhez ért! Örömmel mondhatjuk el azt, hogy egy végletekig kiélezett verseny szemtanúi lehettünk és tényleg beigazolódott az, amit már az egyenes kieséses szakasz elején leírtunk, hogy senki sem mehet biztosra!

Az elődöntők után még Sisa Márk Ádám vezette a versenyt és mögötte Tusa Zoltán, Fógel Áber, Furár Robi, Vígh Máté, Kovács Levente, Plusz, Szegfű Patrik és Matyko88 játékosok álltak. Az előbb említett tíz főből pedig csak és kizárólag Tusa Zoltán volt az, aki képes volt a legjobb tízben zárni, sőt versenyzőnk meg is nyerte a tippversenyünket, amihez külön gratulálunk!

A versenyt tehát Tusa Zoltán nyerte meg, aki 472 pontot gyűjtött! Zoltán nyereménye egy eredeti Adidas Al Rihla pro labda, illetve az első helyért járó b&wtips vb-tippverseny trófea is!

Zoltán mögött szorosan ott van lencsab, ill. Hajagos-Tóth Eszter is, akik a második, ill. harmadik helyen zártak! Az ő nyereményünk egy általuk választott válogatott mez és természetesen egy 2., ill. 3. helyért járó trófea! A 4. és 10. helyezettek pedig egy havi full pack előfizetésre jogosultak!

Végeredmény:
1. helyezett: Tusa Zoltán
2. helyezett: lencsab
3. helyezett: Hajagos-Tóth Eszter
4. helyezett: SaS
5. helyezett: Benke Péter
6. helyezett: Ferenc János
7. helyezett: Imre Szilágyi
8. helyezett: Gergő
9. helyezett: Stefi
10. helyezett: Gabri M

Szeretnénk megkérni a fentiekben említett tíz versenyzőt, amennyiben nem regisztráltak b&wtips virtuális kártyát, akkor azt a mai nap folyamán tegyék meg, mert ha ez nem történik meg, akkor december 20-án átadjuk a lehetőséget olyan versenyzőknek, akik eleget tettek az alapfeltételeknek! Ezenkívül aki becenévvel regisztrált a tipper felületen, azt is megkérnénk, hogy jelentkezzen email formájában (info@betandwintipps.com), vagy a közösségi felületeink egyikén küldjön számunkra egy üzenetet, hogy betudjuk azonosítani őt! (SaS és lencsab már jelentkezett, Gergo, Stefi és Gabri M jelentkezését várjuk!)

Gratulálunk a versenyzőknek és óriási köszönet mindenkinek aki részt vett a 2022-es vb tippversenyünkben! 

VB 2022 TIPPJÁTÉK

VÉGET ÉRT A TIPPVERSENYÜNK!

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: