b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Megvan a Real Madrid új edzője!

A Real Madrid labdarúgócsapata hivatalosan is megerősítette, hogy az eddig ideiglenes megbízással rendelkező Santiago Solarit véglegesítik. Ez azt jelenti, hogy a 42 éves szakember hivatalosan is a csapat új edzője lesz, a szerződése 2021 nyaráig köti majd a klubhoz. Solari a szezon elején még a Real Madrid Castillát edzette, azonban miután a királyi gárda 5-1-es vereséget szenvedett a la Ligában az FC Barcelonától,  Julen Lopeteguit menesztették, és őt ültették le a kispadra. Hétfőn a Spanyol Labdarúgó-szövetség részéről megerősítették, hogy a papírmunkákat elintézték, így immáron hivatalosan is Solari tekinthető a végleges megoldásnak – a liga szabályzatai szerint ugyanis egy megbízott edző maximum két hétig kaphat megbízatást.

Amíg a madridiak Lopetegui utolsó nyolc mérkőzésén mindössze öt gólt szereztek, addig Solarival négy meccsen 14-szer voltak eredményesek. A Melilla (4-0), a Valladolid (2-0), a Viktoria Plzen (5-0) és Celta Vigo (4-2) elleni fölényes győzelmekkel azonban Solari a klub történetének legjobb nyitányát produkálta új edzőként, ezt a Real vezetése azzal honorálta, hogy hosszabb munkával is megbízta.

Pedig korábban úgy tűnt, sztáredzőben gondolkodnak a vezetők: így került képbe a Chelsea korábbi menedzsere, Antonio Conte, a Monacótól a közelmúltban menesztett Leonardo Jardim, illetve a belga válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Roberto Martínez.

Forrás:https://extra.288sb.com/news/hu/Labdarugas/La-Liga/megvan-a-real-madrid-uj-edzoje

0
%d bloggers like this: