b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Megszakadt a nyolcadik hete tartó nyerő szériánk!

Az utóbbi hetekben rendre arról szóltak a híreink, hogy nyereséggel zártunk, de ahogy a mondás is tartja “egyszer minden sorozat megszakad”. A hét folyamán rengeteg peches mérkőzésünk volt, ugyanis a VB-selejtezőkön a játékvezetők némileg “elkényelmesedtek” és a VAR rendszer, illetve a gólvonal technológia nélkül rengeteg hibával abszolválták a mérkőzéseket, de volt több olyan eset is, hogy a kapufát találták el a csapatok. Esetünkben leginkább a Norvégia – Törökország mérkőzés volt a legbosszantóbb, ugyanis Haaland/Sorloth kettőstől két szabályos gólt vett el a partjelző, hiszen öt-hat méteres lemaradással behúzta a két támadóra a lest. A találkozó után Haaland bírálta is a játékvezetést és mindezt teljesen jogosan tette meg a fiatal tehetség, hiszen elég nehéz helyzetbe kerültek ezáltal. A labdarúgás világán kívül az NBA/NHL piacon is rengeteg volt a meglepetés, ráadásul a sérülések és a COVID több elemzésünk esetében is keresztülhúzta a számításainkat.. Íme az előző heti nyertes elemzéseink:

A hét folyamán összességében -11.147 egységgel zártunk, ami az előző hetek eredményeihez képest persze egy minimális veszteségnek számít. Mindenképp remek hír, hogy ilyen eredmények mellett is a hónapunk +24.457 egységnyi profittal áll és így a március utolsó napjaiban már kijelenthetjük, hogy egy újabb hónapot zárunk nyereséggel! Szolgáltatásunk célja a továbbiakban is a korrektség és megbízhatóság kialakítása! Ennek köszönhetően törekszünk arra, hogy teljeskörű átláthatóságot biztosítsunk mindenki számára, így minden egyes elemzésünket, illetve a statisztikai rendszerünkben megtalálható kiértékelések archivált adatait is megtalálhatja!

Legyen Ön is előfizetőnk!

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. Ennek köszönhetően eredményeink a hazai versenypiacon igencsak kimagaslónak mondhatóak és mivel a korrektség nálunk alapelvnek számít, így a megosztott elemzéseinket, illetve statisztikai ajánlásainkat nap, mint nap rögzítjük, hogy Ön is meggyőződhessen a szolgáltatásunk sikerességéről!

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: