b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Megmondóink figyelmébe! Ismét 100%!

Ismét nyereségesen zárt a prémium tippadásunk! Többen ellenünk keltek és elkezdték tolni a negatív kampányt ellenünk! Hiszen a betandwintipps egy csaló oldal, vagy ahogy ők mondanák érdekes, az ingyenes tipp elmegy, vagy veszteséges, vagy nullára jön, bezzeg mikor összefoglalás készül az mindig nyer! Nem nem nyer mindig, viszont igen sikerül többször nyereségesen zárni!

26234521_174203563186495_1415230895_n.jpg
Nyertes szelvényeink!

Többen meggyanúsítottak azzal is minket, hogy a tippeket el sem küldjük, illetve a tippjeinket kamu szelvényeken tesszük közzé! Erre készítettünk egy képet, ami a mai tippadásunk küldésének idejét, a tippjeinket és a tétjeinket példázzák! Ezek után pedig a szelvényekről annyit, hogy a szelvényszámok nincsenek kitakarva, besétálsz a lottózóba megkéred a lottózós hölgyet,srácot,tulajdonos mindegy is kit, hogy üsse be neked ezt a kódot és kifogja hozni, hogy ezen a szelvényen mi lett megrakva! De zárjuk is le ezzel a mondandónkat! Köszönjük a negatív hozzászólásokat, üzeneteket és lejárató célú bejegyzéseket! Mi itt vagyunk, korrektek és megbízhatóak maradunk! Rengeteg ember érdeklődik a továbbiakban is a szolgáltatásunk iránt, illetve többen már előfizettek arra!

Névtelen.png
Tippadásunk képi bizonyítéka, hiszen a legtöbb támadás ezzel kapcsolatos volt..

Eddig a hónapunk fantasztikusan alakul és mindössze két veszteséges napról beszélhetünk, ami igazán remek eredménynek mondható!

Végezetül pedig gratulálunk előfizetőinknek és köszönjük a bizalmat!!

0
%d bloggers like this: