Meglepetések napja?

A szombati nap nem a sportfogadóké volt, vagyis akik “biztosra” mentek most foghatják a fejüket. Tegnap több meglepetés eredmény is született, volt ahol a nagyok buktak, de volt olyan mérkőzés is, ahol kevés gól, avagy gólzáporral tarkított meglepetés eredmények szemtanúi lehettünk. Mi kiszedtük a tegnapi kínálat legjobban kiemelt meglepetés eredményeit..


MOL Vidi FC – Puskás Akadémia (0-3)

Elsőként egy magyar meccsre lettünk figyelmesek, ahol igencsak leadta a Vidi a meccset, hiszen a felcsúti “akadémia” kiütötte a jelenleg 2. helyen álló hazai együttest. A Puskás sikerére 8,00-s szorzóért lehetett fogadást kötni.

Leverkusen – Bayern München (3-1)

Ugyan ez a találkozó nem tartozik a legnagyobb meglepetések közé, hiszen a Leverkusen remek formában játszik az utóbbi időszakban, viszont a Bayern egy győzelmi szériával érkezett a BayArena-ba. Mindenesetre szép “pofonba” szaladtak bele a vendégek, hiszen a gyors góljuk után három gólt kapott be az együttes. A hazai sikerre 5,50-s szorzóért cserébe lehetett fogadást kötni.

Juventus – Parma (3-3)

A Serie A legnagyobb meglepetését talán a Parma okozta, akik 3-1-s állást követően képesek voltak 3-3-ra alakítani a Cristiano Ronaldo-t is soraiban tudó Juventus otthonában. Ugyan a portugál két gólt szerzett, mindez kevésnek bizonyult, viszont kiemelendő, hogy a bajnokságban továbbra is veretlen az együttes 22 fordulót követően. A döntetlen eredményre és az 5,5 gól feletti opcióra is 7,00-s szorzóért lehetett fogadást kötni.

Barcelona – Valencia (2-2)

Sokak foghatták a fejüket a katalán mérkőzésen, hiszen a nap egyik legbiztosabb lehetőségének tűnt a katalánok sikere. Ennek ellenére a Valencia két gólos előnyre tett szert a mérkőzés első harmadában, majd érkezett a Messi “henger”, aki ismét a hátán vitte a Barcelona együttesét és 2-2-s döntetlennel zártak a felek. A döntetlen jelen esetben 5,00-s szorzót hordozott önmagában.


Már csak egy a kérdés “Neked is sikerült belenyúlnod valamelyik meglepetés eredménybe?”