b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Megígértük! Utolsó esélyek egyike! Élj vele te is!

Többen feliratkoztak, így emailben már megosztottuk a tippjeinket! Viszont a rengeteg visszajelzés alapján, több emberhez nem jutott el az emailünk!

Ezért itt is megosztjuk a két napos tippadásunk tippjeit!

1. nap – SZOMBAT:

Elkészült a mai tippadásunk!

Single csomag:
Wolfsburg – E. Frankfurt (31475 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,80

Tét:10 egység

Részletezz és nyerj csomag:

Nimes – Chateauroux (17013 H)
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,75Tét:10 egység

Nagy szorzós (3/5 Kombináció):

Freiburg – RB Leipzig (30534 V)
Tipp:Több, mint 1,5 (Vendégcsapat – Gólszám 1,5)
La Hoya Lorca – Huesca (13877 V)
Tipp:Huesca (1X2)
Osmanlispor – Yeni Malatyaspor (24855 V)
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)
Nantes – Bordeaux (08384 01)
Tipp:Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 3,5)
QPR – Middlesbrough (03662 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:7,87Tét:1 egység (1×10 =10 egység)

A részletezésünk esetében ma egy igen érdekes találkozót elemeztünk ki. A francia másodosztályban egy remek formában lévő csapat hozza végig a gólváltásokat a mérkőzéseken és ma is várható lesz, hiszen vendégek lesznek egy szintén remek teljesítménnyel bíró csapat otthonában!

A Nimes – Chateauroux párharcról beszélünk, ahol a hazaiakat favorizálják a fogadóirodák, viszont véleményünk szerint ez nem lesz egy gyaloggalopp a Nimes számára. A vendégek a legutóbbi 10 találkozójukat tekintve mindössze egyetlen egy mérkőzésen szenvedtek vereséget! Az összes többin legalább egy döntetlent elértek, de ahogy látható is, a legutóbbi 6 találkozóból 5 alkalommal nyertek! A Nimes gyengén kezdte az évet és egyből két vereséget is elszenvedett, viszont legutóbb 16.-n már nyerni tudott a Nancy otthonában. A mai elemzésünket mégis a vendégekre alapozzuk. Hiszen elől nagyon jól teljesítenek és sorra hozzák a találatokat, illetve képesek a gólszerzésre, viszont hátul sebezhető a védelmük. A Nimes védelem, ahogy látható is az utóbbi időkben sebezhető  lett, viszont kiegészült a támadó harmad és így várhatóan, minden gólképes csatáruk ma “bevetésre” készen áll majd! Bozok, Alioui a hazaiak részéről szinte 90%, hogy pályán lesz, míg a vendégek keretében nincs hiányzó.

Így véleményünk szerint a Chateauroux menetelés ma kamatoztathatja önmagát. Nehéz tipp, viszont az utóbbi idők eredménye alapján a vendég csapat képes lesz a gólszerzésre, illetve a Nimes is hazai pályán szinte mindig betalál. Érdekes információ lehet még, hogy a Nimes hazai pályán a legutóbbi 10 hazai találkozót tekintve 9 alkalommal szerzett legalább egy gólt, míg a vendég Chateauroux is képes a gólszerzésre és fekszik is nekik idegenben is, hiszen a legutóbbi 10 idegenbeli találkozót tekintve szintén 9 alkalommal betalált az őt vendégül fogadó csapatoknak!

A két fél legutóbb 2017.08.21.-én találkozott egymással, akkor 1-0-ra nyert a Chateauroux, viszont azt megelőzően a Nimes otthonában 1-1-s végeredmény született. Elmondható amúgy, hogy a vendégek mumusnak számítanak a hazaiaknak, hiszen a legutóbbi 5 találkozón 4 alkalommal Chateauroux siker született.

Ma a statisztikák alapján, mi egy gólváltást várunk a  találkozón és véleményünk szerint 1-1, vagy 2-1-s végeredmény fog születni!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: