b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Megcsináltuk!

{"source_sid":"0E6CC9EC-C29F-42F5-84A0-C630B4D6C052_1616417257220","subsource":"done_button","uid":"0E6CC9EC-C29F-42F5-84A0-C630B4D6C052_1616413629295","source":"other","origin":"gallery","sources":["273780897034211","318880512438211"]}

Statisztikai rendszerünk hetek óta “döngeti” az 1.000 egység ajtaját és a hét folyamán az NBA/NHL, illetve a rendszerünkben szereplő tizenöt labdarúgó bajnokság mérkőzéseinek köszönhetően sikerült átlépni ezt a nem mindennapi határt. Magyarországon, de akár nemzetközi szinten sem tudunk felsorolni hasonló szolgáltatást, amely ilyen eredményesség mellett, folyamatosan rögzített, nyomon követhető és nyilvános archívummal dolgozik. Mi továbbra is arra törekszünk, hogy átláthatóságot biztosítsunk, korrektek legyünk és elnyerjük ezáltal mindenki bizalmát! Ami az eredményeinkhez hozzátartozik, hogy mindezt kevesebb, mint tizenöt hónap alatt tettük meg, hiszen 2020. január elejétől dolgozunk a várható gól- és pontszám előrejelzésekkel és ettől kezdve folyamatos növekvő tendenciát mutat a rendszerünk!

Tekintse meg az redményeinket!

Labdarúgás

 Összesített profit  

+966.45 egység

Jégkorong

 Összesített profit  

+48.74 egység

Kosárlabda

 Összesített profit  

+53.03 egység

Amerikai Futball

 Összesített profit  

-5.30 egység

Persze fontos megemlíteni, hogy ezen eredmények eléréséhez heti szinten több száz fogadást kell kötni a sportfogadóknak, de ilyen eredményesség mellett megéri minden időt és energiát a rendszerünk előrejelzéseibe fektetni. A labdarúgás piacon továbbra is a háromtényezős fogadásra építünk, tehát nem csak az ajánlott predikciókat, hanem a várható pontos végeredményeket és a kimeneteleket (1×2) is számításba vesszük. A további sportágakban viszont csak az ajánlott predikciók kerülnek kiértékelésre. Itt érdemes kiemelni azt a tényezőt, hogy az NHL és NBA piacon kevesebb, mint két hónap alatt sikerült több, mint száz egységnyi profitot kialakítanunk! A futballmérkőzések statisztikai kiértékelése során gólok, szögletek és büntetőlapokat is számításba vesszük, így Ön nem csak a gólokkal kapcsolatos fogadásokat láthatja, hanem reális képet kaphat több fogadási opcióval kapcsolatosan is. Az NBA/NHL/MLB/NFL piacokon legtöbb esetben U/O és hendikep opciók kerülnek kiértékelésre, de esetenként a mérkőzések győztesére is fogadásokat ajánl a rendszerünk.

Legyen Ön is előfizetőnk!

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. Ennek köszönhetően eredményeink a hazai versenypiacon igencsak kimagaslónak mondhatóak és mivel a korrektség nálunk alapelvnek számít, így a megosztott elemzéseinket, illetve statisztikai ajánlásainkat nap, mint nap rögzítjük, hogy Ön is meggyőződhessen a szolgáltatásunk sikerességéről!

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: