b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Még több pénzt szerezhetsz a logibeten!

Magyarországon az egyik legjobban, egyben legizgalmasabban működő tipster portálján a LOGIBETEN mi is megtalálhatóak vagyunk. Közel 200 aktív tipster/tippmester van már a portálon, akik nap, mint nap választanak ki az adott kínálatokból opciókat és eseményeket. Lehet többféle fogadási módszert is favorizálni és az egyik legfontosabb tényező, ha te is jól teljesítesz nyerhetsz! Természetesen a sok próbálkozóból morzsolódnak le sokan, ennek ellenére az esélye adott előtted is , hogy akár velünk is megmérettesd önmagad! Nem egyszerű eljutni a legjobbak közé és akár a top15-be kerülni, ehhez óriási elszántság, szakértelem és természetesen szerencse is szükséges. A LOGIBET pedig most egy különleges akcióval keresi a vállalkozó szellemű tippadókat.


Érdemes lehet tehát csatlakozni, hiszen 2019-től a legjobbakat jutalmazzák és az első tipster 100€ jutalomban részesül! Természetesen minél ügyesebb vagy és minél jobb helyen szerepelsz annál több pénzt is kereshetsz, hiszen a senior szinttől már kifizetésre jogosult lehetsz! Úgyhogy itt az esélye, hogy te is próbára tedd magad, avagy igényeld az általunk nyújtott szolgáltatást a weboldalon.

Ha úgy érzed, hogy kész vagy te is megmérettetni magad és szeretnél kisebb pénzhez jutni, vagy szeretnéd a munkánkat inkább ezen a portálon kerül követni, ne várakozz tovább , regisztrálj te is a Logibetre és mutasd meg, hogy mire vagy képes!

Ráadásul a nagy érdeklődésre való tekintettel a logibet megnövelte az értéket és minden hónapban 1000€ osztanak szét a tipsterek között. Úgyhogy itt az idő, hogy megmérettesd magad a partnerünk oldalán!

0
%d bloggers like this: