b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Második nap! Felejtsük el a tegnapot..

Az első napunk borzasztóra sikeredett, két tippünk esetében egy gól hiányzott, míg a kombi szelvényünk a kezdeti rajt után “elhalt”. Tartja a mondás, hogy minden kezdet nehéz, sajnos ez most nálunk is így kezdődött. Ma kötelező a javítás és ezért a “RÉSZLETEZZ ÉS NYERJ!” tippjeinket, illetve egy 3/4 kombit hozunk nektek!

Mai tippjeink:

Részletezz és nyerj! tippjeink:

Udinese – Atalanta (2-1)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

Benevento – Lazio (1-5)
Tipp:Lazio (Hendikep 1:0)
odds:2,89

Tét:10 egység

Nagy szorzós kombi (3/4):
Lille – Marseille (0-1)
Tipp:Több, mint 1,5 (Vendégcsapat – Gólszám 1,5)
Sampdoria – Chievo (4-1)
Tipp:Sampdoria (1X2)
Heidenheim – Nürnberg (1-0)
Tipp:Több, mint 1,5 (Vendégcsapat – Gólszám 1,5)
Malaga – Celta Vigo (2-1)
Tipp:Több, mint 1,5 (Vendégcsapat – Gólszám 1,5)
odds:7,15

Tét:2,5 egység (2,5 x 4 = 10 egység)


A “Részletezz és nyerj!” mérkőzésekről:

A Lazio remekül teljesít a bajnokságban, ellentétben a mai ellenfelével, aki friss feljutóként nem tudja megállni a szerepét és úgymond visszafelé tekint a csapat az alsóbb osztályba. Jelenlegi mérlege a csapatnak eddig 10 mérkőzésből 10 vereség és ezen mérkőzések alatt mindössze 3 találatot szerzett, míg 24 gólt kapott a Benevento. Igazán nagyon az ő statisztikájukból nagyon sem személyt, sem eredményeket sem lehetne kiemelni. Okoztak már meglepetést, hiszen volt olyan csapat akiket majdnem megszorítottak, ilyen például az Inter, akikkel 1-2-es eredménnyel zártak. De összességében ami elmondható, hogy nincs a csapatnak megfelelő gólszerzője és jó támadósora, míg a védelem általában két, de volt már alkalom mikor négy gólt is kapott. Ma pedig egy olyan Lazioval találkoznak, akik ontják a gólokat és mint a bajnokságban, mint az Európai kupaporondon menetelnek. A Serie A-ban 10 mérkőzés alatt 8-1-1 a csapat mérlege és 26 rúgott, 11 kapott gól szerepel a csapat neve mellett. Az EL-ben 3/3 a Lazio teljesítménye, tehát száz százalékos. Sokat számít Inzaghi munkássága, aki remek csapatot alakított ki és látható az is, hogy az ő támadó mentalitása beépült a csapat mentalitásába is és ez hozza az eredményeket a csapatnak. Hiszen az a csapat aki gólt/gólokat szerez már vesztes nehezen lehet, főleg egy ilyen remek védelemmel. Összességében a csapat húzóembere továbbra is Immobile, aki 13 találatával és 3 aszisztjával vezeti a góllövőlistát. (Igaz tegyük hozzá, hogy ebben már három büntető is szerepel). Amiért a tippünket ma a hendi győzelemre tettük, az nem más, mint a remek támadósor, illetve az utóbbi idők teljesítménye, hiszen a Juventust is megfogta a csapat, illetve látható, hogy a kisebb/alsóbb osztályba tartozó csapatokat a Lazio gólokkal veri (Verona 3-0, Cagliari 3-0, Verona 3-0, Sassuolo 6-1) így mi bátrak leszünk. A bajnokság egyik legjobb támadósora találkozik a Serie A legrosszabb védelmével, illetve legrosszabbul teljesítő csapatával. Inzaghi nem fog pihentetni, hiszen a bajnokság ugyan olyan fontos számukra, mint az EL, főleg hogy ott már szinte biztossá válik a továbbjutása a csapatnak. Így mi egy fölényes győzelmet várunk, kiindulva a statisztikákból, illetve az eredményekből is, amelyeket az alsóbb osztályú csapatokkal játszott a csapat.

A második mérkőzésen egy gólváltásra tettük le a voksunkat. A Serie A 11. fordulójában az Udinese fogadja a remek formát diktáló Atalanta csapatát. A hazaiak a 13. pozíciót foglalják el 16 rúgott és 21 kapott góllal 3 győzelem és 7 vereség a mérlegük. Míg mai ellenfelük, a tőle megszokott módon a középmezőny tagja és közelít a Európai kupaporond helyezésekhez. Jelenlegi statisztikája a csapatnak 17 rúgott és 13 kapott gól, 4-3-3-s mérleg. Ami a 9. helyre elég. Ami látható, hogy a két fél szerzi a gólokat. Az Udine esetében hazai pályán szinte biztosra vehető a hazai találat, hiszen az elmúlt 10 mérkőzés alatt minden alkalommal betalált az ellenfeleknek a csapat! Előző héten, például a Juventus csapatával találkoztak ahol két gólt is szereztek! De összességében a csapat támadó szempontból egybe van. Az már más tényező, hogy ebből a tíz hazai mérkőzésből 8 alkalommal kaptak is! Az Atalanta hasonló statisztikával rendelkezik és a legutóbbi 10 lejátszott idegenbeli mérkőzésén minden alkalommal szerzett gólt és mindössze két találkozón szenvedett vereséget! Ami elmondható, hogy az Atalanta szintén kellemetlen ellenfélnek számít, hiszen ezzel az idegenbeli statisztikával, úgymond veszélyes minden csapatra! Ami látható az ő esetükben is, hogy gólokat képesek szerezni, viszont kivétel nélkül kapnak gólt is! Ez elmondható az utóbbi 7 idegenbeli mérkőzésről is, ahol mindig megszületett a gólváltás! Tehát a két csapat hazai/idegenbeli mérlege alapján képes a gólszerzésre, mindkét csapatnak kellenek a pontok amiért várhatóan küzdeni fognak. Az Udinese jobb otthon, viszont erőben egy kicsit gyengébb, mint a mai ellenfele, de egy gólra várjuk őket. Míg az Atalanta javítana a múltkori Sampdoria elleni vereség után, így akár egy vendég győzelem sem elképzelhetetlen a találkozón. Viszont mi bízunk a gólváltásba! A statisztika beszédes az egymás elleni eredményekből pedig a legutóbbi három találkozón megszületett a gólváltás. Így bízunk benne, hogy ma is megtörténik!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: