b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Chelsea : Máris távozik Kepa?

Az angol Ligakupa-döntő után órási a fennforgás a Chelsea öltözőjében. Ugyan már a mérkőzést követően ettől volt hangos szinte minden nemzetközi és hazai sajtó is, mára már úgy tűnik, hogy a régi játékosok, a szakmai stábbal együtt dolgozó emberek és már a vezetőség is beszállt a Sarri kontra Kepa Arrizabalaga ügybe.

(Érdemes megfigyelni a szakmai stáb, Sarri és a cserére várakozó Willy Caballero arckifejezéseit, illetve tetteit.)
Sarri a mérkőzés után kitért természetesen az esetre és a következőt nyilatkozta: “Kiváló mérkőzést játszottunk. A végén félreértés történt, úgy értettem, hogy Kepának problémája van, és nem tudja vállalni a játékot a tizenegyespárbajban. Ő aztán mondta, hogy rendben van, tudja folytatni, és igaza is volt, azonban így is elbeszélgetek vele”
Vajon eljátszotta Sarri és a vezetőség bizalmát Kepa? (Fotó: Getty Images)
Ami biztos, hogy a mai napon még hangosabb lett a sajtó és példának okáért Terry is megszólalt aki méltatlannak és tiszteletlennek nevezte Kepát.
„Ha egyszer felmutatják a számod, le kell jönnöd. Teljesíthetsz bárhogy, bármilyen nehéz is lejönni egy ilyen szituációban, ha a menedzser így döntött, el kell fogadnod. Hogy őszinte legyek, meglepett, hogy Sarri maga nem ment be a pályára, hogy lekényszerítse őt… Hogy mi lesz ebből a jövőben a Premier League-ben? A játékosok elkezdik majd visszautasítani, hogy lecseréljék őket? Ez a játékhoz tartozik. A profizmushoz. Kellemetlen vagy sem, le kell jönnöd és ebbe bele kell törődni. Másnapra megbékélsz a helyzettel” 
Mindezek után óriási a kérdés, hogy mire is jut a Chelsea vezetősége. Sokak szerint már a héten bejelenthetik Kepa távozását, viszont Sarri állása is kérdéses lehet. Úgyhogy, ha igazak a hírek már a vezetőség összeült és a héten mindkét féllel komoly tárgyalásokat fognak kezdeni a jövőjüket illetően. Természetesen Kepa sem maradt ki a nyilatkozatokat tekintve, aki szerint annyi történt, hogy a kispad aggódott, nem tudja folytatni, és hiába üzente meg az őt ápoló orvosi stábbal, hogy rendben van, kész a tizenegyesekre, Maurizio Sarri nem várta meg, amíg az információ eljut hozzá. Ebből fakadt a félreértés, neki pedig esze ágában sem volt ellenszegülni, csak azt jelezte, jól van, nincs szükség kényszerű cserére.
[socialpoll id=”2540148″]
0
%d bloggers like this: