Már a dobogó harmadik fokán a Real Madrid!

A La Liga 20. fordulójának talán legnagyobb rangadóját rendezték meg ma, hiszen a Real Madrid a Sevilla együttesét fogadta. Gyakorlatilag végig uralta a mérkőzést a királyi gárda és nem is volt kérdés, hogy a Sevilla ma megelégedett volna az egy ponttal is. Első félidőben ennek megfelelően játszottak a csapatok, mindkét oldal a statikus futballt választotta és kialakult egy rövid passzokból és labdabirtoklásra épülő félidő. Az első játékrészben 65-35% volt a labdabirtoklási arány, illetve 7-2 volt a kapura lövések száma.

Ezt követően fordultak a csapatok és a Real Madrid teljesen uralta a mérkőzést ez látható a statisztikai adatokból is, hiszen 73%-27%-s labdabirtoklás mellett, 16-2-s kapura lövési átlaggal zártak a felek.

A találkozón először a 78. percben zörrent meg a vendégek hálója Casemiro találatának köszönhetően, majd ezt követően Modric feltette arra a bizonyos i-re a pontot, hiszen a 92. percben beállította a végeredményt és ezzel 2-0-s sikert ért el a Santiago Bernabéuban a Real Madrid!

Ezzel pedig a királyi gárda már a dobogó harmadik fokán állhat 2 pont lemaradással a városi rivális Atletico Madridtól, illetve 7 pontra a katalán Barcelona csapatától.