Májusi összegzés: Egy ekkora nyereség után várható volt a „korrekció”..

Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Az április „bank robbantás” után sajnos várható volt egyfajta korrekció és a prémium „gold” szolgáltatásunk vesztesége miatt az egész hónapunk elúszott..

Alapvetően jól teljesítettek a szolgáltatásaink, ugyanis a prémium, a prémium „ticket” és természetesen a profitgaranciával rendelkező és legstabilabb teljesítményt nyújtó nagy tétes szolgáltatásunk is nyereséggel zárt. Az ingyenes ajánlásaink is szép számmal „zöldültek” és ennek megfelelően akár egy „pofás” hónap is kialakulhatott volna, ám a prémium „gold” előfizetésünk esetén őrülten nagy pechünk volt. Ugye beszámoltunk róla, hogy az előző hónapban szinte minden összejött ebben a csomagban és őrült profitot zsebeltünk be, ám a májusi időszakra ez hatványozottan volt igaz és szinte mindenütt egy lap, egy gól hiányzott a sikerünkhöz. Ennek köszönhetően elég nagy veszteség alakult ki, na de az áprilisi nyereményünkből úgymond volt mit visszabukni, úgyhogy vegyük úgy, hogy ez egyfajta pénzügyi korrekció volt..

Az április hónapunk a következő eredményekkel zárult!⤵️
👉Prémium szolgáltatás: +8.80 egység
👉Prémium “gold” szolgáltatás: -66.75 egység
👉Nagy tétes szolgáltatás: +14.125 egység
👉Ticket szolgáltatás: +2.515 egység
👉Tíz perces szolgáltatás: -2.755 egység
👉Beharangozó ajánlások: +9.645 egység

Összességében aki májusban minden szolgáltatásunkban jelen volt az nettó -43.22 egységnyi veszteséget könyvelhetett el. Ez az eredmény az általunk ajánlott tőkefelosztás szerint egy bő -20%-os veszteséget jelentett, tehát aki a májusi hónapban csatlakozott hozzánk ekkora veszteséggel kellett, hogy zárja ezt az időszakot. Elnézést kérünk az előfizetőinktől, sajnos ez is a sportfogadás része, de bízunk benne, hogy mihamarabb sikerül kijavítani a hónapban kialakított veszteséget. 

Amennyiben érdekel a részletes statisztikánk, ill. tipparchívumunk, akkor kérünk, hogy kattints a lenti gombra! 

ELŐFIZETÉSEINK

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

HAVI
ÉVES

PRÉMIUM „TICKET” SZOLGÁLTATÁS

7999

Ft/hónap

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS

9999

Ft/hónap

PRÉMIUM „GOLD” SZOLGÁLTATÁS

14999

Ft/hónap

NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS

19999

Ft/hónap

PRÉMIUM „FULL” PACK

34999

Ft/hónap

„TÍZ PERCES” SZOLGÁLTATÁS

49999

Ft/örökös tagság

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: