b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Májusi összefoglaló

A májusi hónap felemás érzésekkel töltött el bennünket, ugyanis a hónap folyamán egy nehézkes rajtot követően, május 15. és 24. között minden egyes elemzésünk és szinte minden statisztikai ajánlásunk nyereséggel zárt. Ezzel rég nem látott nyerő szériát sikerült kialakítani és nem mellesleg javítani tudtuk a hónap eleji botladozásunkat.

A hónap összefoglalása:
– 33 elemzést publikáltunk, amelyekből 20 alkalommal sikerült nyereséget kialakítanunk.

– 16 statisztikai ajánlásunk volt a statisztikai rendszerünk előrejelzéseinek köszönhetően, amelyekből 9 alkalommal sikerült nyereséget kialakítanunk.

– A Bundesliga visszatérésével 35 mérkőzés pontos végeredményére ajánlottunk fogadást, amelyekből a következtetéseink alapján a hazai pálya, mint előny elvesztése miatt nem alakultak ki számunkra pozitív eredmények.

– Elemzéseinkben és statisztikai ajánlásainkban megpróbáltunk minél magasabb szorzókra fogadást kötni és ennek köszönhetően 1,93-as átlagszorzót sikerült kialakítanunk.

Tapasztalataink:
– A hónap során visszatértünk a napi egy-két elemzéshez, illetve szinte minden héten volt egy nap, amikor nem fogadtunk és felkészültünk a következő napok mérkőzéseire.

– A CS:GO piacon rengeteg változás történt a csapatok esetében és ennek köszönhetően több fogadóiroda is rosszul határozta meg a szorzókat. Több esetben az underdog csapatok nyertek.

– A Bundesliga megjelenésével látható az, hogy a hazai pálya, mint “előny” nem tapasztalható és döntő többségben vendég pontszerzésekkel zárultak a találkozók.

A májusi hónap egyik legszebb nyereménye a Mönchengladbach – Union Berlin mérkőzésen jött össze. Ugyanis a hazaiak 4-1-re tudtak nyerni és a favorizált “Hazai + Igen (Eredmény + Mindkét csapat szerez gólt) opció 3.10-es szorzón “zöldült”.

-A hónap során megosztott elemzések és statisztikai ajánlások 1,93-as átlag szorzót alakítottak ki. 
-Elemzéseink 60,60%-os -, míg statisztikai ajánlásaink 56%-os találati aránnyal zártak.

A Bundesliga visszatérésével 35 “pontos végeredményre” való fogadásnak köszönhetően -17,5 egységet sikerült összehoznunk, ugyanis egyetlen egy végeredmény sem zárt sikerrel és ennek köszönhetően megközelítőleg -12 egységnyi veszteséggel zártuk a májusi hónapot. A tőkénkhez képest ez minimális veszteségnek mondható, ugyanis az ajánlott tőkefelosztás betartása mellett, ez mindössze -8%-os veszteséget jelent.

0
%d bloggers like this: