b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Major League Package

Szolgáltatásunkról

Amennyiben szereted az amerikai sportok világát, akkor a Major League Package számodra is megfelelő választás lehet. 

Az előfizetés igénylése után, az NBA, NHL, NFL és MLB amerikai ligákból kapsz tőlünk ajánlásokat. Döntő többségben money line, hendikep és under/over opciókat favorizálunk, de pár mérkőzésen játékos speciális opciókra is fogadást kötünk.. Ilyenek például a játékos által szerzett pontok, asszisztok, szerzett tochdownok, elkapások, runok, hitek vagy épp passzolt touchdownok számai. Mivel döntő többségben hajnali mérkőzésekről beszélünk, így a tippjeink a délutáni, vagy esti órákban kerülnek megosztásra. Általánosságban a 16:00-22:00 közötti idősávban. Ezért mindenképp érdemes aktív regisztrációval rendelkeznek az online fogadóirodák valamelyikénél!

Törekszünk arra, hogy rövid-, illetve hosszútávon is profitot alakítson ki számodra a szolgáltatás és szeretnénk veled is megszerettetni az amerikai sportágakat, amelyekben óriási lehetőség rejlik fogadói szemszögből.

Közepesen magas találati arány:

Törekszünk arra, hogy minél több nyertes tippet osszunk meg veled, de a szolgáltatás keretein belül átlagosan 58-65% közötti találati aránnyal kell, hogy kalkulálj!

ÁTLAG HAVI TIPPSZÁM: 60+

Kínálat függvényében kerülnek megosztásra az elemzéseink, de megpróbálunk nap, mint nap legalább egy elemzést megosztani veled! Ami biztos, hogy a vasárnapi kínálatokból általánosságban minimum 3-4 tippel kell kalkulálnod!

BIZTONSÁGOS BANKROLL!​

Ha nem ismernéd a szolgáltatásunkat, akkor érdemes azt tudni rólunk, hogy mi a tudatos és felelősségteljes sportfogadást részesítjük előnyben.

Előfizetői vélemények

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!
0
%d bloggers like this: