b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Magyar Kupa : Ferencvárosi TC – Győri ETO

Ma is benne lesz a döntetlen a két csapat játékában? (Fotó: Földi Imre)

Az ötletadó rovatunk második részében a magyar kézilabda kupadöntőre tennénk ajánlást, amit a helyszínről fogunk megtekinteni.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
84 nyertes – 46 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is benne lesz a döntetlen a két csapat játékában? (Fotó: Földi Imre)

I Ferencvárosi TC – Győri ETO I

A két csapat kiváló szezont fut idén és láthattuk egymás ellen is megmérettetni a csapatokat a Bajnokok Ligája nemzetközi kupasorozatban. Ami látható, hogy a Fradi kezd egyenrangú lenni a győri lányokkal és ez igencsak biztató a jövőt nézve.

A két csapat a BL-ben 32:32-s eredményt ért el mindkét összecsapáson. A kupadöntő tényezője sokat fog nyomni a latba és vélhetően ma is egy szoros párharc szemtanúi lehetünk.

A fogadóirodák természetesen a Győri ETO győzelmét favorizálják és ennek fényében az “underdog” Ferencvárosra érdemes fogadást kötni alacsony téttel. Az előző két mérkőzésen bizonyítottak számunkra a fővárosiak, ráadásul a kupában rendre szoros mérkőzést alakítanak ki a csapatok. Úgyhogy a +3,5 hendikep opcióban hatalmas “value” van és érdemes alacsony téttel megpróbálni a mérkőzést.

Ferencvárosi TC – Győri ETO 
Tipp:Ferencvárosi TC +3,5 gól (Gólszám hendikep) odds:1,85 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: