b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Magyar Kupa: Erre fogadunk a Paks – Újpest összecsapáson

Vajon folytatja a menetelést az Újpest?! (Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A Magyar Kupa elődöntőjében a Paks és az Újpest mérkőzik meg egymással.

A találkozó már csak annyiból is érdekes, hogy a felek április 10.-én találkoztak egymással legutóbb és akkor nagyon magabiztos játékkal 3-1-re nyert az Újpest. A fővárosi együttes remek formában és február eleje óta 11 tétmérkőzésen mindössze egyetlen egy veresége van a csapatnak. Bognár Györgyék viszont teljesen más pályát futnak a formai mutatók esetében. A paksiak az utóbbi öt tétmérkőzésükből mindössze egy győzelmet értek el, viszont kikaptak a Puskás Akadémia, DVSC és a mai ellenfél Újpest ellen is. 

Íme néhány tényező a mai találkozóval kapcsolatosan:

-A Magyar Kupában a Paks eddig könnyű ellenfeleket kapott. Az első meccsükön a Gyömrő otthonában 9-1-re nyertek, azt követően a III. Kerületi TVE ellen 5-0-ás győzelmet arattak, a Csákvárt hazai pályán 2-0-ra verték, majd jött egy “karcsú” egy gólos siker a Kazincbarcika otthonában..
-Az Újpest jóval nehezebb ágon jutott be az elődöntőbe. Elsőként a Tiszakécske ellen játszott a csapat és 3-0-ra nyertek, majd jött a Budafok akiket 2-1-re vertek meg. Azt követően a bajnokságban is remekül teljesítő Kisvárda ellen jött össze a siker és nyertek a fővárosiak 2-1-re és végezetül a Békéscsaba ellen volt az utolsó győzelmük, akkor 3-2-re nyert az Újpest..

Budu Zivzivadze vezérletével hétről-hétre ontja a gólokat az Újpest! (Fotó: Tumbász Hédi)

Várható kezdőcsapatok:

PAKS
Nagy, Osváth, Szélpál, Lenzsér, Szabó, Medgyes, Windecker, Nagy, Balogh, Ádám, Haraszti

ÚJPEST
Pajovic, Antonov, Diaby, Koutroubis, Pauljevic, Beridze, Mitrovic, Csongvai, Croizet, Zivzivadze

2022.04.19. 20:00
🏟Fehérvári úti stadion (Paks)

Annyi biztos, hogy egy végletekig kiélezett mérkőzésre lehet számítani. Attól viszont nehéz eltekinteni, hogy a felek teljesen más formában vannak. A paksiak hetek óta nem találják a játékukat és igaz az, hogy az MTK ellen négy gólt szereztek, de az azt megelőző meccseken nagyon tanácstalan volt a támadójáték. Az Újpest sorra gyűjtötte az előző hetekben a győzelmeket és immáron reális esélyük van, a kupában és a bajnokságban is maradandót nyújtani. Véleményünk szerint gólokban nem lesz hiány, így bőven reális lehet akár négy-öt gól is, úgy ahogy az a kilenc nappal ezelőtti mérkőzésen is látható volt. Viszont az Újpest akkor is nagyon magabiztosan nyert, sőt akár 5-6 gólt is szerezhetett volna a csapat. A paksi védelem továbbra is gyenge, így mi bízunk az Újpest támadósorában és a vendégek továbbjutására fogadunk!

Tipp: Újpest (Továbbjut)
odds: 1.95

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: