Magyar Kupa : Debreceni VSC – MOL Vidi FC

Az ötletadó rovatunk második, egyben utolsó részében egy magyar kupamérkőzést választottunk ki, amelyet élőben fogunk megtekinteni a Nagyerdei Stadionban.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
111 nyertes – 68 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma mindenképp nyerni kell a DVSC-nek a továbbjutáshoz, míg a vendégek egy idegenben szerzett góllal, szinte garantálnák a továbbjutásukat. (Fotó : Kovács Péter)

I Debreceni VSC – MOL Vidi Fc I

A mérkőzés odavágóján 1-0-s sikert aratott a Vidi, most viszont a visszavágón nyitottak maradtak a kérdések és vélhetően a vendégek a védekezést, míg a hazaiak a támadásokat fogják preferálni. Mindkét oldalon rutinos edzők találkoznak egymással, akiknek nem ismeretlen egyik csapat sem. Ami biztos, hogy a “Loki” egy kapott gól esetén nagyon nehéz helyzetbe kerülne, viszont minden egyes alapemberére számíthat Herczeg András.

A statisztikai adatok alapján a DVSC hazai pályán egy-egy mérkőzést leszámítva rendre gólt szerzett, míg a Vidi több mérkőzésén legalább egy góllal zárt idegenben. Most viszont már bizonyossá vált a hétvégi FTC elleni vereséget követően, hogy mindkét csapatnak a kupa az egyetlen cím, amit megnyerhetnek.

Ami a hazai siker mellett szólhat, hogy a hétvégi mérkőzésen “B” kerettel játszott a csapat. Így a mai kezdőben Kinyik, Varga Kevin, Tőzsér, Ferenczi biztosan kezdőben kap szerepet. A vendégek oldaláról ezzel ellentétben több alapember is hiányzik sérülés és eltiltás miatt és többjük a védelemből. Ez ma akár rosszul is elsülhet és mivel ilyen nagy a tét véleményünk szerint a DVSC megszerzi a vezetést, illetve benne van az is, hogy két gólt szerez. Ha ez pedig így lesz, akkor a vendégektől is érkezhet egy gól. Ezért sokat gondolkoztunk, hogy a DVSC továbbjut opcióra (4,33) , avagy a gólváltásra fogadjuk. Végül maradtunk az utóbbinál és remélhetőleg a Loki nem az utolsó pillanatokra hagyja azt a bizonyos 1. gólt, míg a vendégektől óriási hiba lenne, ha a védekezést helyeznék előtérbe, mikor 1 rúgott gól esetén a hazaiaknak már 3 találatra lenne szükségük a továbbjutáshoz.

Debreceni VSC – MOL Vidi FC (20:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588