b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ma talán a hét legnagyobb derbije következik!

Ma ugyan nem egy prémium tippel érkezünk, viszont mi, mint Real Madrid szurkolók nem hagyhatjuk ki a mérkőzést és lenne is rá egy-két tippünk! Igazán nem szabad ilyen esetben fogadni, hiszen sokszor a szív és az érzelmek beszélnek egy-egy szurkolóból, viszont mi megpróbáltunk elvonatkoztatni a királyi gárda iránti érzelmektől és ma józan ésszel gondolkozva meghoztuk a döntéseket, ráadásul igencsak érdekes statisztikai adatokkal és érveléssel készültünk!

A találkozó 16:15-kor kerül megrendezésre a Santiago Bernabéu stadionban. A két csapat ma nem elég, hogy városi rangadót (derbit) játszik, de óriási téttel bír a mai mérkőzés. Egyrészről presztízs, másrészről a 2. pozícióért vív remek harcot a két fél. 2018-as év végig Cristiano Ronaldo teljesítményéről szól és ezzel elfeledteti minden egyes nézővel, szurkolóval azt a tavaly év végi teljesítményt, amikor sem neki, sem a csapatnak nem ment igazán. Ma remek opciónak számít az is, hogy a Juventust idegenben 3-0-s győzelmet aratva tért vissza Madridba az együttes, illetve ha nem is hátradőlve, de szép és nyugodt futballal már a továbbjutás kérdése sem lehet úgymond kérdés a blancók számára. Így a mai mérkőzésre remek hangulattal és úgymond 110%-s koncentrációval készülhet a hazai együttes. Mivel követjük a csapat minden rezdülését és hírét, ezért már a reggel megosztott utazókeret alapján látható, hogy teljes kezdőcsapattal érkezik ma a Real Madrid és minden kulcsfontosságú játékos a kezdőben kap szerepet! Nincs pihentetésnek helye és igazán nincs is értelme. A csapat egyetlen egy hiányzóval számolhat, aki nem más, mint a spanyol származású Nacho, aki bokasérülése miatt kénytelen kihagyni a mai rangadót. A királyiak 30 lejátszott mérkőzésből mindössze 5 alkalommal veszítettek és a legutóbbi 5 hazai mérkőzésükön sorra nyertek, illetve érdemes kiemelni, hogy a legutóbbi 10 lejátszott mérkőzésükből 9 alkalommal győzni tudtak, ami szintén remek mutatónak számít. Ami szintén figyelemre keltő, hogy a legutóbbi 15 mérkőzésükön 13 alkalommal két vagy több gólt szerzett a csapat.

A következőkben az Atletico Madrid csapatát elemeznénk, akik eddig a bajnokságban 30 fordulót követően 3 vereséggel bírnak, ezen kívül 27 alkalommal pontot szereztek! Viszont a legutóbbi 5 fordulóban szenvedték el két vereségüket is, amely akár a fáradtságra, illetve a kétfrontos utazásoknak és bizonyításnak is betudható. Az együttes mindkét alkalommal idegenben szenvedte el legutóbb a vereségeit. Legutóbb a Villareal otthonában szenvedtek 2-1-s vereséget, ezt megelőzően pedig a Barcelona ellen 1-0-ra maradtak alul, de tegyük hozzá, hogy aki látta azt a mérkőzést, azt hitte, hogy az ATM egy alsóházi csapat. Mindent egybevéve az együttes nem a gólokban gazdag mérkőzéseiről híres, viszont a remek védekezésük ma hiányt szenved, hiszen sem Filipe Luis, sem Vrsaljko nem lesz a keretben, amely továbbra is hiányosságot jelenthet a vendégek védelmében. Ezen kívül mindenki játékára számíthatnak a vendég drukkerek és Griezmann várhatóan a hátán fogja vinni a csapatot. Ami látható még a statisztikai adatokat tekintve, hogy az ATM a góljai 80%-t idegenben kapja és a legutóbbi 5 idegenbeli mérkőzésükön mindig kaptak legalább egy gólt, amely szintén a fáradtságra, illetve az előbbiekben említett két védő kiesése okozhat. A vendégek dolgát az a tényező sem könnyíti meg, hogy csütörtökön az EL-ben kellett megmérkőzniük a Sporting ellen, ahol teljes kezdőcsapattal állt fel az együttes. Ez további fáradtságot és pontatlanságokat okozhat a mai derbin.

Mindent egybevéve a hazai csapatnak két nappal több jutott a pihenésre, regenerálódásra, illetve az utóbbi idők eredményei nagyon beszédesek. Cristiano Ronaldo régi fényében tündököl és a fogadásáért tett ígéretért, hogy beéri Messit a góllövőlistán mindent megtesz. Ez látható minden egyes lejátszott mérkőzésen és a portugál klasszis hétről hétre hozza a mérkőzéseket, illetve ne feledkezzünk el a mögötte húzódó középpályáról, illetve a fiatalokról sem akik minden mérkőzésen 110%-s teljesítményt hoznak ki magukból és remek, gyors, rövid passzos futballal szinte garantáltan a sikert hordozzák magukban mérkőzésről mérkőzésre. A vendég együttes ugye csütörtök este játszott még, igaz hazai pályán, de várható, hogy fáradtabb lesz az együttes a mai találkozón, ráadásul két kulcsfontosságú védőjükre sem számíthatnak a vendégek, amely ismét nehézséget hordozhat önmagában. Megfigyelve a legutóbbi ATM eredményeket egy láthatóm hogy sokszor gólt kapnak idegenben, míg a Real Madrid lett az a csapat az idényben, akik gólokban gazdag mérkőzéseket hoznak össze és többször gólokkal nyerni tudnak. A Juventus elleni siker is igencsak beszédes volt és sokan azt mondják, hogy a BL, illetve a bajnokságban szereplő Real más képet és más játékot mutat. Igen ez így lehet, viszont a királyi gárda az ilyen mérkőzésekre, főleg egy presztízs rangadóra nem 80%-s teljesítménnyel fog felállni és küzdeni fognak a győzelemért, már csak azért is, hogy a 2. pozíciót megszerezhessék. Egy igen izgalmas 90 percre számítunk és kár, hogy nem tudunk fogadni góllövőkre, illetve büntetőlapokra. Hiszen Ronaldo várhatóan betalál egyszer ma is, illetve a büntetőlapok ma sem maradhatnak el és akár egy piros lap is benne lehet a mérkőzésben.

A mai tippünk viszont a hazaiakban rejlik és mindent megfigyelve a vendégek utóbbi eredményei, illetve a Real Madrid javulása közt óriási különbséget fedezhetünk fel. Egy izgalmas 90 perc mellett, mi úgy véljük, hogy ma a Real Madrid dominálhat és szerezheti meg a három pontot, viszont a fogadóirodák által kínálat hazai gólokban nagyobb értéket és nagyobb lehetőséget látunk, ezért bízunk benne, hogy a Real nem tréfál meg minket és ma legalább két gólt szereznek! Ezzel minket nézőket és a hazai szurkolókat/közönséget is kiszolgálva, illetve borsot törve az Atletico orra alá!


A tippünk pedig a következő:
Real Madrid – Atl. Madrid (22388 V)
Tipp:Több, mint 1,5 (Hazai csapat – Gólszám 1,5)
odds:1,65


A mai tippünk nem a prémium tippadásunk része, viszont, mint egy nagy rangadó és az ingyenes tippeket tekintve egy kicsit visszatértünk és hoztunk egy igencsak zaftos elemzést, rengeteg statisztikai adattal és érvekkel! Reméljük, hogy ma is megtörténik az általunk választott opció és sikerül behúzni a mai ingyenes tippünket is! Hala Madrid!

0
%d bloggers like this: