b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ma szögre akasztjuk a cipőt!

Ma pihenőnapot tartunk, bár tippadásunk továbbra is zajlik “ajánlások” segítségével. A munkánkban ez az egyik legnagyobb változtatás a hónapban, hogy nincsenek kényszerű tippek. Megálljuk és megpróbáljuk kitolni azt a “rizikó” küszöböt, hogy minél nagyobb esélyünk legyen a nyereségre. Természetesen mi sem vagyunk előrelátók, illetve bármikor közbe szólhat egy piros lap, vagy egy váratlan gól, tizenegyes. De ezzel az újítással remek mutatókat tudunk elérni. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy havi tíz napon osztunk meg az előfizetőinkkel tippeket, hanem azt, hogy csak és kizárólag akkor tartunk igényt a tippadásra, amikor azt a kínálat engedi. Viszont több megkeresésre és kérésre úgynevezett “Ajánlásokat” vezettünk be a tippadásunkba. Ami röviden azt jelenti, hogy kiválasztunk napi 2-3, vagy több mérkőzést is egy gyengébb kínálatból, amit pár sorban és rövid indoklással osztunk meg előfizetőinkkel. Viszont ezek a tippek tét nélkül és adott nyertes, vagy vesztes eredmény esetén sem kerülnek bele sem a statisztikánkba, sem a tipparchívumunkban.

A másik nagy változtatása a hónapunknak, a “SINGLE (Biztosabb) TIPP CSOMAG”, amely lényegében heti három, négy, de akár több tippet is jelenthet, természetesen a kínálat függvényének értelmében. Igazából ebben a csomagban, megpróbáljuk a legbiztonságosabb és a legprofitálóbb tippeket hozni, viszont ehhez többször napokat kell majd kihagyni a csomagban. A csomag ára mindössze bruttó 2.999 Forint!

Az utolsó változtatásunk pedig szintén az előfizetéseinknél történt, hiszen az “ALL IN” csomagunkat akár két hónapra is megvásárolhatják az érdeklődőink! Ami közel 40% kedvezménnyel vásárolható meg! 13.998 Forint helyett, mindössze csak 8.999 Forint két hónapnyi tippadásunk!

Előfizetni az alábbi belinkelt vásárlói felületen, vagy az “Előfizetés” menüpontban tehetitek meg!
[ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ default_product_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

Ingyenes megosztásunk előreláthatólag a következő két nap valamelyikén lesz, viszont ezt előre fogjuk nektek jelezni!

Reméljük, hogy sokan velünk tartotok és bízunk benne, hogy sikerül elnyerni a bizalmatokat!

0
%d bloggers like this: