b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ma szinte minden megérzésünk bejött!!

Ma a Bajnokok Ligája ötletelőnk 1. részében a Real Madrid – Paris SG találkozót elemeztük ki nektek, ahol bíztunk a gólokban és ezáltal öt tippel is készültünk. Prémium csomagjaink ma profitáltak és remek eredményeket értünk el! Tegyük hozzá azt az információt is, hogy ma közel 1.800 ember volt kíváncsi az ötleteinkre, ami valljuk be őszintén remek statisztikai adatnak minősül!

Sajnos későn értem el ma a lottózóba és ekkora már az “A” kategóriás tippünk, ami a “Részletezz és nyerj!”, illetve a “SINGLE” csomagunk tippje is volt! Az odds 1,65-s értékről indult és mi már tegnap este kiküldtük ezt a találkozót az előfizetőinknek, jelezve, hogy ez az érték akár 1,40-s értékre is leeshet.

A megérzéseink helyt álltak a mai napon, illetve remekül debütált az ötletelő rovatunk is, hiszen az 5 megosztott tippből 4 nyert! Ráadásul úgy, hogy mindhárom kategória tippje, tehát “A”, “B” és “C” kategóriás tippjeink is nyertek!

28052711_1580909678611085_669402210_n
Ma öt tippet osztottunk meg, ebből négy nyert! Gratulálunk mindenkinek, remekül debütált az ötletelő rovatunk!

Gratulálunk mindenkinek aki velünk tartott, hiszen aki így tett szép profitot húzhatott be! Mi megtettük ismét az általunk megosztott tippeket és látható, hogy az alacsony odds miatt már nagyobb tőkét fektettünk be a biztosabb tippbe, míg a többi szelvényen kisebb tétekkel, viszont szép összeget nyerve zártunk!

Szép estét kívánunk mindenkinek!

0
%d bloggers like this: