b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ma sem hagyjuk ki a lehetőséget! Ibráék is a porondon..

[box type=”info”]Ötödik napja egyhuzamban, hogy a tippadásunk nyereségesen zár. Most sem szeretnénk sokáig húzni a dolgokat és két olyan találkozóval érkeztünk, ráadásul abból az MLS ligából, ahol eddig 90% feletti találati arányt, illetve óriási profitokat tudhatunk magunkénak![/box]

A mostani megosztásunk nyilvános lesz, hiszen napok óta nem osztottunk meg semmit a közösségünk követőivel. Most pedig itt a remek alkalom, ráadásul úgy,hogy reggel arra ébredhetünk, hogy ismét sikereket érünk el és ismét egy vidámabb napot hozhat a holnapi! Esélyek adottak, két találkozó és ezeken két szokásos opció, méghozzá a gólváltásokban bízva osztjuk meg a tippeket.

Mindkét tippünket “B” kategóriába sorolva osztottuk meg. Arra kérnénk viszont mindenkit, hogy a most megosztott mérkőzésen kisebb tétekkel, illetve a kiírtaknak megfelelően tartsuk magunkat! Az első találkozón az LA Galaxy – DC United mérkőzésén várjuk a gólváltást. Mindkét fél az utóbbi időkben sorra kialakítja a gólokban gazdag mérkőzéseket. A Galaxy legutóbbi mérkőzésén 3-3-s döntetlent játszott a San Jose csapatával, míg a DC a New England vendégeként 3-2-s vereséget szenvedett el. A vendég csapat egyébként kiváló támadósorral rendelkezik akik a legutóbbi 10 mérkőzésükön sorra betaláltak az ellenfeleknek. Viszont a védelmük borzasztó gyengének mondható, szinte minden mérkőzésen 2-3 gólt kap a csapat és ez okozza a jelenlegi utolsó helyezésüket. Egy látható, hogy a LA Galaxy hazai pályán nem brillírozik, viszont rengeteg mérkőzésükön gólt szereznek. Így tettek a legutóbbi öt találkozójukon is, ahol 3 győzelem és 2 vereség a csapat mutatója, mindemellett minden alkalommal gólt szereztek a hazai publikum előtt. A DC ahogy már a fentiekben is említettük nem a védekezéseiről híres. A legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésükön mindig kaptak legalább egy gólt, viszont a támadókat dicséret illeti, hiszen ezeken a mérkőzéseken 9 alkalommal gólt is szereztek. Egy szó, mint száz a két csapat elől remek támadókkal és remek mutatókkal rendelkezik, míg a védelmeik szinte minden mérkőzésen összehoznak egy-két gólt. Ezért mi úgy véljük, hogy az MLS ligában amúgy is gyakori gólváltás opcióját, ezen a mérkőzésen is behúzzuk, amelyre igencsak kellemes értékért/oddsért tudunk fogadni!

Los Angeles Galaxy – D.C. United (2-2) Tippmix kód: 01376 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “B” Tét: 5 egység

A másik “B” kategóriás tippünk esetében a Dallas – Atlanta Utd. mérkőzésre hoztunk egy tippet. Mindkét együttes magabiztosan szerepel és elmondható, hogy mindkét fél sorra halmozza a győzelmeket. Az Atalanta az Eastern Conference első helyén áll, míg az FC Dallas a 2. helyen áll a Western Conference tabelláján. Egy biztos, mindkét fél elől remek támadókkal rendelkezik, viszont az Atalanta esetében elmondhatjuk, hogy a védelmük hibázik és legfőképp ezt idegenben teszi meg az együttes. Ugyan az Atalanta a legutóbbi 10 mérkőzésén csupán egy vereséget szenvedett el, de ezen kívül a legutóbbi 5 mérkőzésükön 4 alkalommal gólt is kaptak, bár tegyük hozzá, hogy hasonló kaliberű ellenfelek ellen szenvedték meg a találatok java részét, mint a mai ellenfelük. A Dallas hazai pályán remekül szerepel és a legutóbbi 15 hazai mérkőzésén veretlen az együttes. Ami látható, hogy nem spórolnak az energiával és hazai pályán legalább 2-3 gólig menetelnek, viszont az erősebb ellenfelek ellen inkább az 1-1-s döntetlenek alakulnak ki a csapat mérkőzéseinek java részén. Mi úgy érezzük, hogy ma a hazai pálya előnye, illetve a teljesítményeket látva kialakulhat itt is egy gólváltás, de a döntetlen opcióját sem zárnánk ki és lényegében egy 1-1-s végeredményre számítunk. De maradjunk a biztosabb tippnél, ami pedig a gólváltás lesz ismét!

Dallas – Atlanta Utd. (3-2) Tippmix kód: 01235 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,50 “B” Tét: 5 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: