b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ma minden tippünk nyert!

Ma a prémium csomagjainkban összesen három mérkőzést osztottunk meg az előfizetőinkkel és minden tippünk nyert, egyben az új lehetőséget kihasználó érdeklődőink az ingyenes próbahét csomag által is nyereségesen zártak!


A “15 napos” prémium szolgáltatásunk továbbra is remekel, illetve a “Single” csomag is gyönyörű nyerőszériával büszkélkedhet. A “Részletezz és nyerj!” csomagunkban pedig, az utóbbi idők meglepetései után, ma minden úgy alakult, ahogyan mi azt elterveztük. Ennek örömére minden prémium csomagunk nyereségesen zárt, így mint az előfizetőink, mint az ingyenes tagok akik a próbahét csomagot igénybe vették profittal zártak!

Telegram csatornánkon megosztottuk a szelvényeinket, csatlakozz te is és értesülj első kézből és szinte másodperceken belül a híreinkről, tippjeinkről és az összefoglalásainkról!

CSATLAKOZOM A TELEGRAM CSATORNÁHOZ – TOVÁBB!


Az ingyenes próbahét három megosztásból, idáig két nyertes tippel büszkélkedhet, ami remek mutatónak számít rövid távon és egyre jobb visszajelzéseket kapunk az érdeklődőinktől! Fontos, hogy az ingyenes tippek esetében nem osztjuk meg a bankroll menedzsmentünket, illetve a stratégiánkat, de segítünk a tétek elosztásában, amelyek továbbiakban is az egységekre bontott rendszert jelentik!

IGÉNYELD TE IS AZ INGYENES PRÓBAHETET ÉS ISMERD MEG A MUNKÁNKAT – KATT!

0
%d bloggers like this: