b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ma a derbik a célkeresztben!

Ma ismét nyilvános napot tartanánk! Ma összesen öt elemzést tettünk közzé, viszont ebből csak nyilvánosan két ajánlást teszünk közzé. Reméljük, hogy most is sokan velünk tartanak. Ma kivétel nélkül csak derbikre fogadtunk, amit már az előfizetőink kézhez kaptak.

Az első mérkőzésen egyből egy angol rangadóval kezdenénk. A Chelsea – Liverpool kettős fog ismét találkozni egymással. Hét közepén a Carabao kupában a Chelsea tudott diadalmaskodni Kloppék ellen, bár tegyük hozzá, hogy a német szakember nyilatkozata egyértelművé tette, hogy számukra ez a kupa “fontos”, de nem a legfontosabb célok közé sorolható. A Liverpooliak számára a bajnokság és a Bajnokok Ligája szereplés a kulcs, aki nem tud olvasni a sorok között, akkor segítünk. A Chelsea trénere is lenyilatkozta a hétközi mérkőzést követően, hogy egyértelmű a Liverpool minden erejét a nemzetközi kupa szereplésre, illetve a bajnokságra helyezi. Innentől számunkra nem lenne meglepő, ha a hazai oldalon ma egy félig-meddig cserékből álló csapatot látnánk. Lényegében mindkét fél jövőhéten hét közben is játszani fog, így nem véletlen ez a fajta rotáció egyik oldalról sem. Az előző mérkőzésen Salah, Firmino kettős pihenőt kapott, ugyan csereként beálltak és veszélyeztetni tudtak, de Frimino 19, míg Salah 3 percet töltött összesen a gyepen, úgyhogy ma egy jóval frissebb tempót hozhatnak a vendégek játékának. Mindent egybevéve, ismerjük Klopp elszántságát és taktikáját. Láthattuk, hogy a Chelsea ellen is kamatozott az “alap” felfogás, az-az a presszionálás már az 1. perctől való letámadások és így tovább. Gyorsaságban egyértelműen a vendégek a jobbak, illetve Klopp eszének köszönhetően ma jóval frissebbek is lehetnek. Sarri nyilatkozata számunkra egyértelműsítette, hogy ma nem vár nagy csodát a csapatától, bár nyerni szeretnének. Klopp pedig lenyilatkozta, hogy ma 110%-s tempót vár és nem szeretne foglalkozni sem a múlttal, sem a jövőhéten megrendezésre kerülő BL mérkőzésükkel. Így az előrejelzéseknek megfelelően vendég oldalon egy teljes kezdőcsapatot láthatunk, akik vélhetően nem szeretnék elveszíteni a bajnokságban elért eddigi hibátlan mérlegüket. Ezért mi megkockáztatjuk és a fogadóirodákkal ellentétben egy 0:1-s hendikeppel fogadunk a vendégek sikerére, amelyre alap esetben remek esély van.

Chelsea – Liverpool (18:30) Tippmix kód: 22073 V
Tipp:Liverpool (Hendikep 0:1) odds:1,50 “B” kategória Tét: 5 egység

A második esetben egy gólváltásra fogadunk. A Real Madrid – Atl. Madrid derbire tennénk ajánlást. Lényegében mindkét csapat számára ez egy kulcsfontosságú mérkőzésnek bizonyul. Mindkét oldal szeretne ilyenkor bizonyítani, mint a szurkolóinak, mint a sajtóorgánumoknak, mint az egész futball világnak. Illetve ez presztízskérdés is. A két fél már találkozott egymással nem is olyan rég 08.15-én, akkor 2:2-s döntetlennel zártak, majd az ATM megnyerte a Szuper Kupát 4-2-re. Most jöhet a visszavágás a blancók részéről, viszont nem lesz egyszerű a dolog. A két fél fej-fej mellett halad a tabellán és már-már a megszokott módon Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid áll a dobogó három fokán. Mi úgy érezzük, hogy a Real Madrid védelme továbbra sem a legjobb és ezt láthattuk a Sevilla ellen is, míg az ATM kezd belelendülni a bajnokságba és utóbbi mérkőzésein rendre pontot tudott szerezni az együttes. Mi kíváncsian várjuk a találkozót, nem lepődnénk meg azon sem, ha kiállítások és sárga lapok tarkítanák a mérkőzést. Nehéz mérkőzés ez mindkét oldal részéről, viszont motivációban nem lehet hiány és mi úgy érezzük, hogy ma a két fél kialakítja a gólváltást a mérkőzésen, amelyre 1,85-s oddsért kötelező fogadni!


Real Madrid – Atl. Madrid (20:45) Tippmix kód: 23781 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,85 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: