b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOOT.BET : Winstrike – SKADE – 04/16 11:30

Kemény mérkőzés vár a SKADE játékosaira, ám jelenleg ők jóval jobb formában vannak, mint riválisuk. (Fotó : ESL.com)

A mai nap egy elemzés és három fogadásra ajánlott mérkőzés szerepel a kínálatunkban. 


Ami azt illeti a mostani mérkőzésen nem bíznék annyira a statisztikai rendszer által produkált előrejelzésben és inkább egy “biztosabbnak” tűnő opcióra ajánlanék fogadást. Ami egyértelmű, hogy egyéni teljesítményekben jelenleg a Winstrike jóval erősebb, mint riválisa, bár a SKADE-t erősítő Rainwaker a mérkőzés legjobb játékosa. Ami viszont szintén szembeötlő különbség, hogy a fogadóirodák szorzói becsapósak lehetnek, hiszen a SKADE jelenleg három helyezéssel előrébb áll, mint riválisa. A Winstrike a 42., míg a SKADE a 39. helyen áll a CS:GO világranglistáján.

A statisztikai rendszerben látható ajánlástól most elvonatkoztattam és inkább egy biztonságosabbnak tűnő opciót favorizálnék, ami a SKADE +1,5 hendikep opciója lenne.

Kemény mérkőzés vár a SKADE játékosaira, ám jelenleg ők jóval jobb formában vannak, mint riválisuk. (Fotó : ESL.com)

A párosítás alapinformációt megtekintve számomra egyértelmű, hogy a SKADE számára meglehetnek a lehetőségek arra, hogy akár a mérkőzést is megnyerjék. A mapok esetében a megszokott 3-3 jobb teljesítménnyel rendelkező pályák adottak, így lényegében mindkét csapatnak fejtörést okozhat, hogy mégis melyik mapokat töröljék. A SKADE egyértelmű előnybe lehet Infernon és Mirage-on, ám ezen kívül még D2-n is jóval jobb mutatóval rendelkeznek, mint a Winstrike. A másik csapat leginkább Overpass és Nuke kettősén lehet előnyben, de ezen adatok is némileg becsapósak lehetnek, hiszen a SKADE rendkívül sok mérkőzést játszott az utóbbi időszakban és ennek ismeretében, amíg a Winstrike 3 mérkőzést játszott az utóbbi három hónapban Nuke-n és így van 100%-os mérlegük, addig a SKADE 18 alkalommal szerepelt a mapon és így van 44%-os mutatójuk. Egyszóval elég érdekes találkozó lehet ez a mostani, ráadásul a SKADE meccseit már egy jó ideje figyelem, hiszen folyamatosan középpontban szerepelnek a srácok, ráadásul elég jó szériát futnak. Ami szintén látható, hogy itt a LOOT.BET tornán jóval jobb értékekkel rendelkezik a SKADE, ill. az is megfigyelhető Winstrike mindkét meccsén bukott egy-egy mapot. Egyszóval én nagyon bizakodó vagyok és bízom benne, hogy a SKADE képes lesz legalább egy mapot behúzni. Minden feltétel adott ahhoz, hogy ma meglepetést okozzanak. Mivel a SKADE hendikep alacsony szorzón fogadható, ezért próbálok korrigálni a téttel, úgyhogy 5 egységgel ajánlom a fogadást, amit én egyébként is biztonságos fogadásnak érzek.

Winstrike – SKADE Fogadási határidő : 11:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
SKADE +1,5 (Hendikep) 1,50 Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: