b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOOT.BET : Sprout – Heretics – 04/13 14:30

A mai nap egy elemzés és egy fogadásra ajánlott mérkőzés kerül megosztásra, amelyet a statisztikai rendszerünk keresőjében találhatsz meg!


A mostani mérkőzéssel kapcsolatosan elég alapos “kutatómunkát” végeztem és amit láttam, az alapján nehezen tudom elképzelni, hogy bármelyik csapat magabiztos győzelmet arasson. Persze ez nem azt jelenti, hogy elképzelhetetlen lenne a 2-0-ás eredmény, ám látva a Heretics mutatóit, játékosbeli különbségeket és a mapokon nyújtott teljesítményüket így könnyen kialakulhat egy szoros 2-1, vagy 1-2-es eredmény is. A találkozó esélyese a Sprout akik a jelenlegi világranglista 36. helyezettjei, ám a Heretics nem sokkal mögöttük a 43. pozíciót foglalja el. A játékosok esetében kijelenthető, hogy a mérkőzés legerősebb játékosa “Nivera”, aki szinte minden mutatójában jobb értékekkel rendelkezik, mint a Sprout tagjai, ám rajta kívül még a Hereticsben lévő “Maka” is jobb statisztikai mutatókat alakított ki, mint a rivális játékosai.

A statisztikai adatok alapján a mérkőzésen a 2,5 map feletti opció az ajánlás.


Várható map győzelem és végeredmény
Hazai csapat 1,25
Vendég csapat 1,00
Várható végeredmény
Győzelmek
2,00 2,00
Vereségek
0 0,50
Opciók és azok esélyessége
2,5 map felett 65%
Hendikep +1,5 69%
Kimenetel (Hazai/Vendég)
50%  50% 

Őszintén szólva a mapokat megtekintve is elég kétoldalú mérkőzésnek tűnik ez, hiszen a Sprout három, a Heretics négy mapon nyújtott jobb teljesítményt az utóbbi három hónapban. Persze láthattunk már arra remek példát, hogy ez semmit sem jelent, bár jelen esetben ténylegesen két hasonló formában lévő, hasonló kvalitású csapatok mérkőzését láthatjuk. Egy szó, mint száz megvan az esély arra, hogy a Heretics mapot hozzon, mivel ők lennének az esélytelenebb csapat, ennek ismeretében a Sprout csapatától is várnék legalább egy mapot. Izgalmas mérkőzésre számítok és igazi “csemegének” ígérkezik ez a mérkőzés a kora délutáni órákban. Sok sikert!

Sprout – Heretics Fogadási határidő : 14:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett (Összesített mapok) 1.83 Rizikós ajánlás
2,5 egység
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: