b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Long Term : Premier League győztesére fogadunk

Az oldalunk történetének 5. Long Term fogadásával érkezünk. Eddig négy fogadásunk volt és rendre helyt álltak a megérzéseink. Elsőként 2,55-ért gondolkodtunk el a most megosztott opción, majd hétről-hétre szépen csökkent a szorzó 2,10-1,95 és a mostani 1,72.


I Manchester City I

A 2018/2019-s szezonban nagyon elhúzott a Liverpool, majd már most ott tartunk, hogy ugyan egy mérkőzéssel kevesebbje van Kloppéknak, de a Manchester City már vezeti a tabellát a jobb gólkülönbségének köszönhetően. Itt jött el a végső döntés, hiszen számunkra igencsak beszédes Guardiola “tehetsége”. Remekül rotálta a csapatot a tréner, míg Klopp esélye lassan csökken, hiszen 4-5 kulcsjátékosra kell leszűkítenie a keretet és még most fognak jönni a nehezebb megmérettetések elsőként a Bayern München ellen, ezt követően pedig a Manchester United elleni mérkőzés, ezt már csak tetézi egy Tottenham, egy visszavágó Németországban, egy Everton elleni városi derbi és zárásként egy Chelsea. Ezzel ellentétben Guardiolának könnyebb a dolga, hiszen mélyebb a keret, több a tehetséges kulcsfontosságú játékos és nem mellesleg könnyebb a sorsolás is. Lényegében a City számára sétagalopp lehet a bajnokság, mert egyedüli nehezebb ellenfelek a Manchester United és a Tottenham lesz. Ezen kívül viszont végig alacsonyabb kategóriás csapatokkal találkozik a csapat. Tehát nem véletlen csökkent lassan kereken egy egységgel a szorzó a Manchester City végső győzelmére és nem mellesleg Guardiola elmondta, hogy ő a tavaszi szezonban fogja megnyerni a Premier League-t. Ők nem sprintelnek, ők folyamatosan nyújtanak egyre jobb eredményeket. Itt a példa és remekül mutatja azt, amit sportfogadásban is tapasztalhattunk. Nem sietni kell, hanem alapos munkával jobb és jobb teljesítményt nyújtani.

Ezért mi bizalmat szavazunk a Manchesteri csapatnak és véleményünk szerint a végére kipukkad a Liverpool és a Manchester City emeli fel a trófeát. Ugyan ezt több hónapra kötjük most meg, ezért “B” kategóriába ajánlva osztom meg ezt az elemzést. Fontos viszont, hogy erre az opcióra a bet365 fogadóportálon 02.23-án lezárják az opciót!

Premier League végső győztese (2019.02.23. = Fogadás lezárás!)

Tipp:Manchester City (PL győztese) odds:1,72 “B” kategória Tét: 3 egység

 

0
%d bloggers like this: