b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Long-term : Premier League Darts 2020

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 08/31 20:10

A darts tippjeink gyönyörűen alakulnak, ugyanis tíz megosztást követően kilenc alkalommal sikerült nyereséget kialakítanunk. A PL-ben egyedül Glen Durrant teljesít magabiztosan és az ő játékában mindenképp lehet érték. A mostani Long Term pedig az ő végső győzelmére vonatkozik, amit a jelenlegi formák alapján nagyon könnyen hozhat Durrant. Egy egységet mindenképp megér ez az 5.00-ás szorzóval ellátott opció.

📊 Ajánlott predikció: 
Glen Durrant (Végső győztes)

odds: 
5.00  Ajánlott tét: 1 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: