Long Term: Férfi kézilabda VB-re fogadunk!

Az oldalunk történetének hivatalosan a második long term fogadására készülünk. Két olyan opcióval számolunk, amelyekre a fogadóirodák is úgymond készülnek és szerintünk az általunk favorizált két együttesnek ilyen körülmények között kötelező a legjobb négy közt zárni és hogy kikre gondoltunk? Lássuk..


I Dánia I

Őszinték leszünk sokat gondolkoztunk már most azon, hogy ezt a dán válogatottat rakni kellene a végső győztes opcióra 3,20-s szorzón, viszont kivárnánk még azzal a tényezővel, hogy lássuk hányadik helyen végeznek a csapatok a csoportokban. Ez döntően befolyásolhatja a torna kimenetelét, viszont, mint egyik rendező ország “kötelező” lenne legalább az első négyben, de inkább a fináléban látni a csapatot. Az együttest több kiválóság is meghatározza Caspers Mortensen, Markussen, Lauge, Svan, Lindberg és nem hagyhatjuk ki az általunk is ismert Mikkel Hansent sem. Ezen játékosok mind “profi” szinten űzik a sportot, európa legjobb csapataiban “hajtják az igát” és remekül kezdtek a tornán, hiszen nyerni tudtak Chile ellen 39:16-ra és ma is egy könnyed találkozó vár rájuk. Egyébként kiemelendő, hogy a “C” jelzésű csoportban maximum a norvégok kavarhatnak be a dánoknak, de ezen kívül nincs erős ellenfél a csoportjukban, hiszen Ausztria, Szaúd-Arábia van még az előbb említett Chile/Tunézia duón kívül. Ami biztos számunkra, hogy rendező országként, ilyen kerettel ez a csapat menni fog a végsőkig és lényegében most arra kötünk fogadást, hogy bekerülnek a döntőbe amire 1,80-s szorzón lehet fogadást kötni.

Férfi Kézilabda Világbajnokság 

Tipp:Igen (Dánia bejut a döntőbe) odds: 1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

I Németország I

Tudhatjuk, hogy a másik rendező ország a németeké, akik szintén remekül kezdték a tornát, hiszen 30-19-re kiütötték Koreát. A csoportban Franciaország, Oroszország, Szerbia és Brazília van még, mindezek ellenére kötelező lenne ennek a német keretnek az elődöntőig eljutni. Hasonló a helyzet, mint a dánoknál, hiszen kiváló kerete van a németeknek és Gensheimer irányításával ez a csapat remekül működhet. Rajta kívül több kiváló teljesítményű játékos is van a keretben Fath, Groetzki, Kohlbacher, Musche, Pekeler és sorolhatnánk. Mindannyian nemzetközi szintet is megjárt játékosok. Egy szó, mint száz, ha a németeknek sikerül az első, vagy második helyen végezni a csoportban, akkor könnyed sorsolás vár rájuk, ha már fogalmazhatunk így és, mint másik szervező ország, hazai publikum előtt amúgy is jól teljesítő németek, szerintünk képesek lehetnek eljutni az elődöntőig, tehát a legjobb négy közé. Mi erre kötnénk most fogadást. A németek remek felkészülésen vannak túl és remélhetőleg a tornán is minden összejön nekik.

Férfi Kézilabda Világbajnokság 

Tipp:Igen (Németország bejut az elődöntőbe) odds: 1,76 “C” kategória Tét: 2 egység