b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : Vodafone Giants – UCAM – 07/27 18:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A VGIA végre magára talált és most a UCAM az ellenfelük, akiket illő lenne megverni. Persze minden tiszteletem az underdog csapaté, viszont nagy harc alakulhat ki az első két helyért és ma mindenképp győzelmi kényszerben van a jelenleg második helyezett csapat. Az odavágón a VGIA nagyon magabiztosan játszott és a három vesztes mérkőzésüket követően a Team Queso ellen is meggyőző teljesítménnyel rukkoltak elő. A mostani riválisuk hasonló “erőt” képvisel, mint az előző ellenfelük, úgyhogy illő lenne csúnyán megruházni a UCAM csapatát is.

VGIA – UCAM Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
VGIA -6.5 (Hendikep) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : – )

0
%d bloggers like this: