b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : Vodafone Giants – Cream Real Betis – 07/23 22:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Ha van csapat aki meglepetést okozhat az a CRB. Annyit érdemes már egyből megemlíteni, hogy a VGIA a második 8-4-es mutatóval, míg a CRB a 3. 7-5-ös mutatójával. Egyszóval borzasztó közel állnak a csapatok egymáshoz. Legutóbbi összecsapáson egy rossz támadást követően teljesen összeomlott a Cream Real Betis, viszont a Vodafone Giants az utóbbi napokban teljesen más képét mutatja amit tőle megszokhatott a LOL mérkőzéseket követő publikum. Példának okáért az S2V hendikepjével nyertünk legutóbb ellenük, de ott van a BCN, vagy a Movistar elleni mérkőzésük is, ahol nagyon csúnyán verték őket az ellenfelek. A CRB játékában az lesz a kulcs, hogy a támadásokat ne ketten, illetve hárman végezzék, hanem közösen. Ha ezt megteszik, akkor a VGIA megint vereséget fog szenvedni és szerintem ez a line, ajándék a mérkőzésen.

Vodafone Giants –  Cream Real Betis Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Cream Real Betis +7.5 (Hendikep) 1,80 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : – )

0
%d bloggers like this: