b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : Unicorns of Love – GamerLegion – 07/28 22:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A GL volt egyedül az a csapat itt a PL-ben, aki engem szinte teljesen meggyőzött. Nagyon együtt mozognak a játékosok, képesek folyamatosan fölényben játszani és ahogy a legutóbb is magabiztos nyereséget alakítottunk ki nekik hála, úgy vélem most is adott lehet. Ugyan a második helyezet UOL fog ellenük játszani, de ahogy az odavágón is lerendezte ellenfelét a GL , úgy itt a visszavágón is meg fogja tenni a csapat.

UOL – GamerLegion Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
GamerLegion -4.5 (Hendikep) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : – )

0
%d bloggers like this: