b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : UCAM – Vodafone Giants – 06/29 20:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A UCAM szorzója folyamatosan ugrál és most látva a párosítást, ennek köszönhetően az “ölésekben” lehet érték. A +6,5-ös érték ilyen meccsen szerintem irreálisan magas. Úgyhogy alacsony téttel megéri fogadást kötni.

UCAM – Vodafone Giants Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
UCAM +6,5 (Ölés hendikep) 1.83 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: