b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : UCAM – Movistar Riders – 07/29 20:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Az első találkozik az utolsóval és ahogy láthattuk a mostani Movistar nagyon egyben van. A UCAM sorsa már-már megpecsétlődni látszik, raádásul legutóbb egy nyertes meccset buktak el némileg nevetséges módon. A Movistar kiválóan érzi a támadások, illetve védekezések “helyezkedését” és ez abban vehető észre, hogy rendkívüli módon képesek emberelőnyös helyzeteket kialakítani. A UCAM fogható, illetve verhető és ez a line elég jónak tűnik.

UCAM – Movistar Riders Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Movistar Riders -7.5 (Hendikep) 1.90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : – )

0
%d bloggers like this: