b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : Team Vitality – Origen – 07/24 19:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Vitality az a csapat, akik képesek lehetnek bármikor meglepetést okozni. Őszintén szólva az Origen verhetőnek tűnik, főleg olyan tétnél mint a mostani, ugyanis a Vitality egy győzelemmel versenyben maradhat a play off helyezések tekintetében, míg az Origen a 6-5-ös mutatójával lényegében három sima győzelemmel kiharcolhatja a továbbjutást. A csapatok között nincs nagy különbség és így első ránézésre a látott szorzó sem érthető számomra. Mivel kaptunk egy viszonylagosan magas hendit a meccsre, ezért kontrázom a piacot és szerintem a Vitality ilyen hendikeppel behúzza a meccset.

Team Vitality – Origen Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Team Vitality +6.5 (Hendikep) 1,80 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : – )

0
%d bloggers like this: