b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : Team Vitality – G2 Esports – 07/31 21:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A G2 meglepetésre elég gyengén szerepel a LEC kiírásában, viszont egy hosszas vereségi szériát követően nyerni tudtak a Rogue csapata ellen. A mostani riválisuk egyáltalán nem írható le, ugyanis a Vitality köztudottan híres arról, hogy szeret meglepetéseket okozni. Legutóbb az Origen ellen fogadtunk rájuk és akkor is meghozták a meglepetést most pedig a gyengélkedő G2 ellen is reális esélyük lehet a sikerre. Annyi biztos, hogy ez az odds irreálisan magas a Vitalityre, főleg a G2 teljesítményének ismeretében. Úgyhogy szembe megyünk a fogadóirodák elképzeléseivel és alacsony egységgel ajánlunk fogadást a találkozóra.

Team Vitality – G2 Esports Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Team Vitality (Győztes) 3.00 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : – )

0
%d bloggers like this: