b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : Team Dynamics – SANDBOX Gaming – 07/31 13:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A mostani mérkőzésen igazi fifty-fifty mérkőzést láthatunk, hiszen tudásilag annyira közel áll a két fél egymáshoz, hogy könnyedén kialakulhat egy nagyon szoros párharc. Legutóbb a felek 1-2-es eredménneyl zártak és azóta némileg cserélődtek az erőviszonyok ugyanis, a Team Dynamics nem igazán találja meg a győzelemhez vezető utat. A SANDBOX viszont egy fogható csapat és mivel BO3 mérkőzésről beszélünk, ami annyit jelent, hogy akkor van vége a párharcnak, amikor az egyik fél nyert kétszer, így könnyedén mattolhatják egymást a felek az első két körben. Szoros a mérkőzés, benne van, hogy bármelyik csapat 2-0-ra nyer, de ezt a szorzót és lehetőséget nem hagynám ott a kínálatban.

Team Dynamics – SANDBOX Gaming Fogadási határidő : 13:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2.5 felett (Összesített mapok) 2.00 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : – )

0
%d bloggers like this: