b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : Team Dynamics – Gen.G – 07/10 10:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Az LCK Summer szériában rengeteg meglepetés volt már és pont a most favorizált Dynamics az egyik meglepetés csapat.  Az underdog együttes jelenleg az 53. helyen van a világranglistán, viszont egy új csapatról beszélhetünk, akik eddig 67%-os győzelmi mutatóval rendelkeznek. A Gen.G egyértelmű favoritnak számít, viszont hat meccséből három alkalommal is bukott legalább egy mapot a csapat. A Dynamics pedig egyedül a világelső DragonX ellen nem tudott egyedül mapot nyerni. Úgyhogy mindenképp value bet ez a mostani.

Team Dynamics – Gen.G Fogadási határidő : 10:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Team Dynamics +1.5 (Hendikep) 2.00 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : -)

0
%d bloggers like this: