b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : S2V – eMonkeyz – 06/29 22:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


Az S2V szorzója szépen lecsökkent az előző napokban, viszont most reggelre már el is indult fölfelé. Ami azt illeti az S2V jobb és, ha figyelnek, nem szaladnak bele egy-egy “mészárlásba”, akkor könnyedén szétszedhetik az amúgy mostanában pontatlan eMonkeyz védelmét. Izgalmas mérkőzés lesz, de 1.80-ért már nem lehet itt hagyni ezt az opciót.

S2V – eMonkeyz Fogadási határidő 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
S2V (Győztes) 1.80 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: