b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : Movistar Riders – Team Queso – 07/23 20:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A Movistar meccseit, ahogy már említettem érdemes végig rakni, mert a csapat nagyon elkapta a fonalat. Az előző két meccsükön zsinórban nyertünk a nagy hendikkel is és most is egy olyan csapattal játszanak, akiket legutóbb 12 killel vertek, viszonylag magabiztosan. A Movistar céljai sem mások, mint az LVP Summer-t megnyerni és egyenes ágon bejutni a legjobbak közé. Ehhez pedig nyerni kell, mert a Vodafone Giants szorosan követi őket. Úgyhogy ma kötelező a győzelem!

Movistar Riders – Team Queso Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Movistar RIders -7.5 (Hendikep) 1,90 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : – )

0
%d bloggers like this: