b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : Movistar Riders – S2V Esports – 07/06 21:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Kérjük, hogy csatlakozzon a külön erre a célra és prémium előfizetéssel rendelkező előfizetőinknek kialakított telegram értesítő csatornához. Ezen a felületen osztjuk meg a tippjeinket elsőként, ill. itt találhatóak meg az élő és a FIFA tippjeink is. A csatornához az előfizetői tájékoztatóban található link segítségével tud csatlakozni.


A mérkőzésen meglepetésre számítok, mert az S2V jóval összetettebb játékot képvisel. Nagyon jó a Movistar is, viszont a mostani formák alapján az S2V meglepetésében lehet érték. Viszont inkább a hendikep opció felé húztam és a +5,5-ös ölés hendi, könnyedén “zöldülhet”.

Movistar Riders – S2V Esports Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
S2V Esports +5,5 (Hendikep) 1.80 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : -)

0
%d bloggers like this: