b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : Misfits – SK Gaming – 07/31 18:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A mérkőzés szorzóit nem nagyon értem, hiszen a felek között ténylegesen “fogható” különbség van. A Misfits nem a legélesebb kés a fiókban, míg az SK azért küzd, hogy minél jobb pozícióban fejezze be az alapszakaszt és onnan folytathassa a rájátszást. A Misfits 5-8-as, míg az SK 7-6-os mérleggel rendelkezik, de lényegében nem is ez a kulcsfontosságú információ. Az odavágón kijött az, hogy mennyivel összeszokottabb az SK játéka és a Misfits csapatát 18 percnyi játék után csúfosan kiütötték. A mostani mérkőzés szorosabb lehet, vélhetően a Misfits felkészül és tanult a hiáiból, de ez az 1.80-as odds nagyon kecsegtető számomra.

Misfits – SK Gaming Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
SK Gaming (Győztes) 1.80 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : – )

0
%d bloggers like this: