b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : Misfits – MAD Lions – 07/04 19:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel ezne tartalmak. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva tegye meg ez!


A MAD Lions nagyon elkapta a fonalat az előző meccsen és úgy összességében az utóbbi hetekben ezt láthattuk tőlük. A Misfits nem egy rossz csapat, ám messze nem olyan jó képességű játékosokból tevődik össze a csapat, mint a MAD-nél. Egyszóval a MAD hendijében ma is érték lehet, amit a -5,5-es határon hiba lenne nem favorizálni.

Misfits – MAD Lions Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
MAD Lions -5,5 (Hendikep) 1.83 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : )

0
%d bloggers like this: