b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LOL : MAD Lions – BCN Squad – 07/02 19:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A fogadóirodák vélhetően nem veszik számításban a csapatok helyezését. Ugyanis a MAD Lions a top20-ban helyezkedik el és jelen esetben számukra van nagy tétje a mérkőzésnek, hiszen egy győzelemmel a rájátszásba kerülhetnek. A MAD Lions 13-5-ös 72%-os mérleggel rendelkezik, míg a riválisuk a BCN Squad 6-12-es 33%-os mutatót tudhat önmagának. 

MAD Lions – BCN Squad Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
MAD Lions (Győztes) 1.61 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : )

0
%d bloggers like this: